writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Schrikken vandaag.

door GiVanrO

Ooit, maar nu ook weer niet in de middeleeuwen, zat ik op deze site onder het pseudoniem 'roodoff'. Het was een verbastering van mijn achternaam en vanwege de fysieke gelijkenis met de Duitse 'Rus' Ivan Rebroff, vond ik het nog niet eens zo'n slechte keuze. Na betaling van 12 euro mocht ik anderen een hart onder de riem steken en weer anderen bedanken omdat ze onder mijn riem ook een hart hadden geschoven. Plezante tijden, voorwaar.
Omdat ik naast deze site nog regelmatig wat schreef als GiVanrO en dat alsmaar meer tijd en zoekwerk met zich meebracht, verwaterden de contacten hier wat. Toch ben ik nog regelmatig komen lezen.
Nadat mijn vrouw ziek werd heb ik alle accounts verwijderd en ook mijn voormalige blog helemaal opgedoekt. Slim was dat niet, maar gedane zaken....
Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en een schrijver niet zonder schrijven kan, ben ik enkele maanden geleden opnieuw begonnen met publiceren. Het leek me dan ook een goed idee om hier een nieuwe aanmelding te doen als GiVanrO en verwarring te vermijden.
Het ging vlot en na enig tikwerk was ik lid van deze kerk. Twee maanden gratis zelfs en na betaling van een lidgeld zou ik mogen reageren. Dat lidgeld en dan voornamelijk de omvang ervan deed me even schrikken. Waar op de site nog bedragen van acht tot vierentwintig euro werden genoemd, stond er in de mail een lichtjes gewijzigd getal. Letterlijk stond er dit:
'Als je 1800 EUR overmaakt op IBAN BE53 1096 5725 4053, met als mededeling je pseudoniem GiVanrO, ben je een actief lid van onze gemeenschap!'
Geef toe, een mens is meteen wakker als hij zoiets leest. Panikeren hoeft niet, er zijn nog twee maanden om de zaak recht te zetten en tegen die tijd heb ik misschien wel een erfenis ontvangen van een suikertante of nonkel. Desnoods verkoop ik mijn ziel aan de duivel. Wat telt is dat ik over enkele maanden volwaardig lid ben van een miljonairsclub. En daar kijk ik echt naar uit.

 

feedback van andere lezers

  • greta
    Voor 1800 euro kun je een eigen schrijversite beginnen.
    :)

    Welkom terug!

  • koyaanisqatsi
    1800 euro... Da's tegenwoordig bijna gratis! ;-)
  • Wee
    Goed je weer te lezen.
    Join the club! :))
    x
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 6

Uitstekend: 2 stem(men), 50%
Goed: 2 stem(men), 50%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 4 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .