writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Kabels (20)

door koyaanisqatsi

Cybersexgirl had een nieuwe vaste klant. Hij noemde zichzelf Barabas en aangezien Cybersexgirl nooit achter de ware namen van haar klanten probeerde te komen, sprak ze hem ook zo aan. Hij was vooral een prater die zo nu en flauwe grapjes verkocht en zich tevreden stelde met het bewonderen van haar blote borsten. Ze hoefde voor de rest niets uit te trekken of een bepaalde handeling uit te voeren, en het enige dat haar aan hem irriteerde was dat hij nooit afscheid nam wanneer hij het contact verbrak. Soms zaten ze volop in een conversatie, die meestal het niveau van koetjes en kalfjes niet oversteeg, en haakte hij abrupt af, waardoor Cybersexgirl zich behalve onnozel ook als niet ernstig genomen beschouwde. Natuurlijk was het allemaal show en business -waar alleen zij financieel beter van werd- maar dat nam niet weg dat er zo iets als formele beleefdheid bestond. Ze had al een keer op het punt gestaan hem haar verwijt onder de neus te wrijven maar ze wist hoe gevoelig negatieve reacties bij de meeste mannen lagen en dus had ze maar gezwegen.
Barabas kwam behoorlijk minder frequent in privé chat dan Stingbee maar bleef veel langer en bracht dan ook min of meer hetzelfde bedrag in het laatje. Net als Stingbee had hij zelf geen cam, zodat Cybersexgirl het raden had naar zijn uiterlijk, dat hij zelf bij zijn allereerste contact had omschreven als afzichtelijk alledaags -een uitdrukking waar Cybersexgirl zich niets kon bij voorstellen.
In tegenstelling tot Stingbee, die al langer tot haar klantenbestand behoorde, had hij nog nooit afgeweken van zijn routineuze, eenvoudige wensen. Cybersexgirl verwachtte dat dit vroeg of laat wel zou gebeuren en moest tot haar ergernis toegeven dat ze hier met steeds meer ongeduld naar begon uit te zien. Telkens als zijn naam op het scherm verscheen en ze wist dat het nog maar een kwestie van seconden was alvorens ze met hem "privé" zou gaan, welde er een verlangen in haar op om hem van zijn gewoonte af te brengen. Mannen manipuleren was in privé chat meestal een koud kunstje, maar het lag niet haar aard zich daartoe te lenen, ook al vroegen sommige schofterige types er wel om. En aangezien Barabas, behalve op het eind van hun sessies de vriendelijkheid zelve was, was het naar haar normen al helemaal ondenkbaar om hem aan zo'n spelletje te onderwerpen.

 

feedback van andere lezers

 • doolhoofd
  Heb je zelf al kennis gemaakt met dit soort werk, of schrijf je dit nu gewoon maar vanuit je eigen verbeelding?
  koyaanisqatsi: Makkelijk kennis mee te maken. Internet bulkt ervan, en met wat verbeelding komt de rest wel.
 • Wee
  Mánnen ... :)
  x
  koyaanisqatsi: Ja? :-)
 • greta
  Vaste klant met vreemde trekjes.

  koyaanisqatsi: Dat is eigen aan vaste klanten...
 • andremoortgat
  Vaste trekjes
  van een vreemde klant
  koyaanisqatsi: In die volgorde kan het ook, idd. ;-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 9

Uitstekend: 4 stem(men), 80%
Goed: 1 stem(men), 20%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn 14 bezoekers online, waarvan 0 leden: .