writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Kabels (29)

door koyaanisqatsi

Vuilak was n van de namen die Cybersexgirl liever niet op het scherm zag verschijnen. Hij kwam steeds weer met de schunnigste verzoeken af, waar ze niet op inging, waarna hij haar met een smiley uitnodigde in priv chat om wat naakt in het rond te dansen. Hoewel de meeste van zijn vragen haar afkeer, om niet te zeggen walging opwekten, kon ze er niet om heen dat er zo nu dan een verzoek tussen zat dat haar nieuwsgierigheid prikkelde. De reden dat ze aan deze uitzonderingen niet toegaf was de duidelijke afspraak die ze zowel met zichzelf als Tallyrand Utter had gemaakt, dat haar handelingen voor de cam beperkt zouden blijven tot strippen, dansen en masturberen. Toen ze met betaalde camsex begon was ze er van overtuigd geweest zich probleemloos aan deze belofte te kunnen houden, maar mede, en zelfs vooral door Vuilak begon deze belofte steeds meer toe voelen als jeuk waar vroeg of laat net zo onvermijdelijk als fel aan gekrabd moest worden.
Soms overwoog Cybersexgirl Vuilak in de toekomst volkomen te negeren, maar ze besefte terdege dat zo iets erg slechte publiciteit was en bovendien bezat ze voldoende zelfkennis om te weten dat ze vroeg of laat toch zou toegeven. Met deze wetenschap in het achterhoofd groeide zowel haar frustratie als haar schuldgevoel, vooral tegenover haar vriend, van wie ze zijn instemming met haar manier van kostwinning reeds als een bewijs van grote liefde beschouwde. Op sommige ogenblikken was ze jaloers op hem, omdat hij zijn geld verdiende met wat hij het liefste deed en het beste kon, terwijl haar enige talent er blijkbaar uit bestond haar aantrekkelijke lijf te kijk te zetten. Natuurlijk had ze haar diploma van kleurenconsulente, maar daar verdiende ze het zout op de aardappelen niet eens mee, vooral omdat de vraag naar kleurenconsulenten dramatisch kleiner was dan het aanbod.
Soms overwoog ze om ook een muziekinstrument te leren bespelen maar de herinneringen aan haar schooltijd -tijdens dewelke ze met haar blokfluit zo goed als al haar medeleerlingen de klas uit joeg en de muziekleraar tot wanhoop dreef- waren ruimschoots voldoende om dat idee niet voorbij het stadium van de illusie te brengen.
Toch was er iets dat haar momenteel meer zorgen baarde dan haar dreigende zwakte en 'ontrouw'. Utter geraakte maar niet aan de verlenging van zijn verblijfsvergunning en de zorgelijke blik waarmee hij nu al verscheidene keren van bij de instanties was teruggekeerd wezen er duidelijk op dat hij niet langer gerust was in een goede afloop.
'Het lijkt wel alsof in de sterren staat geschreven dat ik op een ramp af steven,' had hij zich na zijn laatste bezoek laten ontvallen, en hoewel hij zijn woorden had begeleid met een filosofische glimlach besefte Cybersexgirl maar al te goed dat deze geruststellende gelaatsuitdrukking vooral voor haar bedoeld was.

 

feedback van andere lezers

 • greta
  Dus een camgirl moet ook haar grenzen bewaken. Misschien was kleurenconsulente zo gek nog niet geweest als roeping.
  koyaanisqatsi: Iedereen heeft zijn grenzen, alhoewel... :-p
 • andremoortgat
  Utter-mate leesbaar...en camgirl.com
  ..... geruststellende gelaatsuitdrukking
  Voor Vuilak raden wij Spc en Span aan
  koyaanisqatsi: En misschien... Mister Proper? :-)
 • Wee
  Je blijft maar boeien!
  x
  koyaanisqatsi: (buigt) x
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 9

Uitstekend: 4 stem(men), 80%
Goed: 1 stem(men), 20%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn 71 bezoekers online, waarvan 0 leden: .