writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Voor wie wil luisteren

door backie

Beste lezers,

hier backie. Ik ga meteen met de deur in huis vallen: vandaag om 13u mag ik in het programma 'Zig Zag' op Radio 2 drie zelfgeschreven gedichten voordragen. Dankzij een kennis mag ik mij daar een beetje belachelijk gaan maken. Of misschien valt het wel mee? Ik weet dit reeds een tiental dagen, maar wou absoluut niet als 'een dikke nek' overkomen door dit zomaar mede te delen. Vannacht kreeg ik toch een beetje spijt en heb daarom nog snel deze uitnodiging gepubliceerd in de hoop dat jullie toch zullen luisteren. Dus vandaag om 13u, op Radio 2, in het programma 'Zig Zag', draag ik drie nieuwe gedichten voor. Mag ik zo vrij zijn om te vragen geen feedback te geven vóór de uitzending van het programma. Dat heeft maar weinig zin, zoals u zult begrijpen. Wel hoop ik erna enkele eerlijke reacties te mogen ontvangen van luisteraars. Ik kan nu al verklappen dat het als muziek in de oren zal klinken.

Bij voorbaat dank. backie

 

feedback van andere lezers

  • geertje
    GOED GEPROBEERD
    radio 2 weet nergens van
    zig zag
    nog minder !!!
    backie: Anja Daems is een treutmadam. Niet eens gereageerd op mijn verzoekje. Anders kwam 'DANKZICH' mij de naam writehistory eens op de radio. Vanaf nu zip zap ik naar andere radiostations.
    geertje, ik bied met gebogen hoofd mijn excuses aan. Maar toch heb ik er van genoten, hoor, 'DANKZIJ' u.
    groetjes. backie
  • Leona
    ma potverkoffie!!
    was het dus wél waar!
    'k heb zitten luisteren ja :))
    wacht maar, Anja!! we gaan in de tegenaanval :))

    backie: Voor alle duidelijkheid, Leona, het was een aprilgrap die ik in de nacht van 31maart en 1april op deze site geplaatst heb. Er zijn er een paar ingelopen die het niet open willen toegeven. Geertje was één der slachtoffers. Toen het programma in de namiddag begonnen was, heb ik een mail naar Zig Zag gestuurd om mijn grap uit te leggen en met het verzoek of ze misschien wilden omroepen dat Backie de groeten doet en dat het 1april is. Daar hebben ze op Radio 2 nooit op gereageerd en daardoor kreeg ik geen kers op mijn taart. Anders was de grap perfect, nu was het wat onduidelijk, denk ik. Maar zoals gezegd, een paar zijn er ingelopen. Misschien ook u?
    groeten. backie
  • verf
    "Dus vandaag om 13u,"
    MAN zo vroeg dan slaap ik nog
  • erinneke
    eigenlijk vind ik dit geweldig grappig...
    backie: Is van verleden jaar, erinneke. Te laat gepubliceerd. Enkel geertje en Vansion waren er even mee weg. Om de aprilgrap volledig te maken, had ik ook gemaild naar het radioprogramma. Ze moesten enkel via de radio laten weten dat backie de groeten doet aan geertje op deze mooie 1 aprildag. Heb 3 uur zitten luisteren of het vermeldt werd. Nooit iets gehoord. Dus de enige die ik gefopt heb is mezelf. Dat kan alleen mij overkomen: jezelf beetnemen op 1 april.
    groetjes
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .