writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

ONDER SATRAPEN (39)

door koyaanisqatsi

HOOFDSTUK 39 (Waarin Bugsy zichzelf niet meer is)

De volgende ochtend begaf Bugsy zich rond half negen naar beneden om een eenvoudig ontbijt van beschuit met confituur te nuttigen. In tegenstelling tot de vorige dag wisselde hij nauwelijks enkele woorden met Barman, die zelf ook niet in de stemming bleek om een praatje te slaan.
Een klein half uur later stond hij op het punt om de poort van Makerij Peeppersack open te duwen toen hij plots rechtsomkeer maakte om zich met een stevige pas naar het riviertje te begeven waar hij de Wasvrouw had ontmoet.
Hij trof haar weer aan, in precies dezelfde, zwoegende houding als bij hun kennismaking de dag voordien. Alleen droeg ze ditmaal een blauwe jurk met witte bollen en zaten haar dikke zwarte haren opgestoken met een eenvoudige, houten haarspeld.
'Ik wist dat ik u kon verwachten,' zei ze, zonder haar ogen van haar werk af te wenden.
Bugsy liep op haar toe, liet met een zachte por in haar rug verstaan dat ze voorover moest buigen, tilde haar jurk op en stroopte haar onderbroek af.
'Kies maar waar u het lost,' zei de Wasvrouw. 'Het maakt niet uit. De ervaring heeft me geleerd dat ik onvruchtbaar ben, dus wat mij betreft hoeft u niet voor mijn anus te opteren, tenminste indien u zou willen vermijden me in de problemen te brengen. Al is het natuurlijk net zo goed mogelijk dat de gevolgen van uw daad u niet het minst interesseren.'
Bugsy liep rood aan en plantte zijn lid in de Wasvrouw haar schede.
'Als u wilt kan u onder mijn jurk gaan en aan mijn borsten voelen,' stelde de Wasvrouw mechanisch voor. 'Dat kan helpen om er sneller vanaf te geraken.'
Maar even later was alles al voorbij. Bugsy trok haar onderbroek weer op, legde haar jurk op zijn plaats en zei: 'Je kan weer recht komen zitten,' waarna hij overeind kwam en zich terug naar Makerij Peeppersack begaf.

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  wat een wending - phoe .. knap hoor
  koyaanisqatsi: ;-)
 • doolhoofd
  Droog. Zoals we dat ondertussen al gewend zijn.
  koyaanisqatsi: Hopelijk was het niet te droog dit keer. ;-)
 • greta
  Mijn hemel. Dat is pas doordouwen en wegwezen.
  Het doet me verdriet, zo'n cru tafereel zonder liefde.
  koyaanisqatsi: Het is inderdaad... rauwheid.
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 6

Uitstekend: 3 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 3 stem(men)
Er zijn 73 bezoekers online, waarvan 0 leden: .