writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

geen titel

door warket

13u: Tanderborstel, zalfjes, koortsthermometer, medicijnen voor Cooper. Ze hebben alles meegebracht. Ze heeft een donkerblauw kleedje aan en een truitje in turkoois. Haar neusje is een beetje verstopt.

Start.

Beetje zeuren. Als iemand recht heeft op zeuren is zij het. Het is als een mierenbeet: het gaat over maar dat weet zij nog niet. En plots staat ze daar, schurkend haar droefheid te vergeten. Doe-iets. Maak- iets. Verzin iets, Opi. Daarna wil ze paardrijden met Cooper. Eerst kietelt ze aan zijn poten. Nog jaren zal het duren vooraleer ze de tafels van vermenigvuldiging gaat leren.
b bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb g nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,čnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Voorlopig krijgt ze carte-blanche om met witte handjes dit toetsenbord te delen en bladzijden van mijn dagboek te verkreukelen. Het mag.
Soms verdwijnt ze. Daarna verschijnt ze weer. Ze kan me onmogelijk inhalen in dit namiddagbeeld. Onze dag is al ruim halverwege. Heerlijk om zo tezamen te zijn. Krijgertje krijgt een koek en voor Cooper een notenboterham.

(eigenlijk is dit fragment te vroeg geschreven....)

 

feedback van andere lezers

 • andremoortgat
  Jij misstaat niet in de zorgsector
  Knap
  warket: glimlach....
 • ivo
  knap hoor - mooi - zonder titel :) ook wel origineel
  warket: xx
 • Wee
  Warm schrijven! Da's nimmer te vroeg, Warket!
  x
  warket: xxx
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 6

Uitstekend: 3 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 3 stem(men)
Er zijn 17 bezoekers online, waarvan 0 leden: .