writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Bingo

door warketHij herinnert zich nog de vrouw aan het station, die hem vlakaf zei: vijftig euro om te pijpen en zeventig euro om te poepen. Zonder condoom is het dubbel zoveel. Ze zag er jong, slonzig en armtierig uit. Klaarkomen was bij hem met zaad en pis tegelijk.
Hij had in een hotel een kamer gehuurd, haar schoenen uit gedaan, daarna haar kousen, vervolgens haar pofbroek (een slipje had ze zelfs niet aan) en uiteindelijk haar bovenlijf ontbloot. Hij gaf haar tweehonderd euro en verzocht haar zich te wassen. Toen ze uit de douche kwam was hij verdwenen.
Nu zat hij op een bank. Het begon te regenen. Hij trok zijn botinnen uit, stroopte een plastieken broek over zijn spijkerbroek, wreef de kiezels uit zijn kousen en trok de veters van zijn botinnen weer aan. Woelige westenwind. De wereld is zo mooi wanneer je hem als een volwassen kind beleeft.
De daarop volgende dag had hij de vaat zorgvuldig in de afwasmachine gezet, in het rechtervak een wasblokje gelegd en in het linkervak glansmiddel toegevoegd. Daarna drukte hij op een linkerknop. Na de maaltijd met zij bij hem, deed hij zijn hoorapparaten uit. Niets maakte nu nog lawaai. Hij lachte het ongelooflijke om zich heen, proestte woorden in een rochel uit over duimvliegen in een landschap dat niemand kent.

 

feedback van andere lezers

 • dorus
  indrukwekkend
 • ivo
  schitterend - mooi
  warket: Dankje Ivo, morgen ga ik er vandoor.
 • greta
  Dit is leven. De intense, verdrietige, rauwe kant. Prachtig uitgemeten hier.
 • pieter
  Eddie,

  Goed verwoord en op een of andere manier is het nog spannend ook.
  Vriendelijke groet,
  Pieter.
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 8

Uitstekend: 4 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 4 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .