writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Producten van de Westerse Beschaving Deel2 (8)

door koyaanisqatsi

DEEL 2
HET MIDDEN

CHAPITER 8
SIDONIE

Toen Gunnar Kerstenbrod haar linkertepel met zijn tong beroerde wendde Sidonie Marmitte, verlegen om haar genot, het hoofd naar rechts en zag dat de laatste brief van haar echtgenoot nog half opengevouwen op het nachtkastje lag.
De schrik sloeg haar om het hart. Als haar minnaar de brief had gelezen terwijl ze een bad had genomen, had hij weet van het wantrouwen dat haar man voor hem koesterde en zou hij ongetwijfeld hun verhouding stopzetten. Want Kerstenbrod mocht dan wel een goede minnaar zijn, hij was ook een uitgesproken lafaard. In de gevangenis had hij als bewaker de bedenkelijke reputatie een achterbakse slijmbal te zijn die er alles aan deed om zowel bij zijn oversten als invloedrijkste gevangenen in een goed blaadje te staan. Verder stond hij bekend om zijn gebrek aan collegialiteit en was hij berucht omwille van het plezier dat hij schepte in het systematisch koeioneren van de zwakkelingen die eerder per ongeluk achter de tralies waren gesukkeld. Zelfs met haar man ver weg aan het front, had Sidonie hemel en aarde moeten bewegen om hem hun woning binnen te krijgen, zodat ze niet in zijn beklemmende, naar vocht, schimmel en vuile was stinkende kamers moesten vrijen.
Sidonie's bezorgdheid stierf weg zodra hij in haar naar binnendrong. Hoewel ze ondertussen wist wat te verwachten, slaakte ze toch opnieuw een diepe, droge kreun. De eerste ogenblikken van de penetratie voelden nog steeds aan alsof zijn enorme fallus haar frle figuur in tween spleet. Nog voor ze het met hem had aangelegd had ze al geweten dat hij daar vanonder het n en ander te bieden had. Dat was duidelijk te zien aan de bobbel in zijn broek die hij onmogelijk kon verbergen zonder zijn orgaan in een oncomfortabele positie te wringen.
De plots weerkerende gedachte weldra niet meer van zijn zinnenprikkelende knots te kunnen genieten zette een serieuze domper op de pret. Sidonie genoot nog wel maar het leek alsof het genot ter hoogte van haar onderbuik ophield, waar het normaal haar hele lichaam als een vloedgolf overspoelde.
'Ik moet een middel vinden om hem vast te houden,' zei ze tegen zichzelf terwijl ze schokkend zijn stoten opving en haar benen krachtig om hem heen sloeg, 'en de enige manier om daar in te slagen is zijn angst voor Maurice in mijn voordeel ombuigen.'
Hoe ze dat moest aan boord leggen was haar vooralsnog een raadsel, al sprak het vanzelf dat de letterlijke omklemming van zijn lijf een werkwijze was die hier voor niet in aanmerking kwam.

 

feedback van andere lezers

 • doolhoofd
  Denk je dat vrouwen echt zo dol zijn op grote penissen?
  koyaanisqatsi: Je hebt vrouwen in alle soorten, zoals mannen. Sommige mannen willen vrouwen met een D-cup, anderen verkiezen een A-cup. Het is allemaal chemie... ;-)
 • ivo
  schitterend hoe je het schrijft, verbazend hoe je het verzint en ontzettend hoe je het samenbindt tot een kruidig geheel dat ook nog eens lekker smaakt
  koyaanisqatsi: We blijven proberen h. ;-)
 • greta
  Zinderend.
  koyaanisqatsi: ;-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 7

Uitstekend: 3 stem(men), 75%
Goed: 1 stem(men), 25%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 4 stem(men)
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .