writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Ritter (27)

door koyaanisqatsi

27.
Het duurde even maar uiteindelijk stelde Ritter zich de vraag waarmee hij eigenlijk bezig was. Maar toen hij in de spiegel keek en Jutta's grimas opmerkte vervloog de gedachte en vroeg hij, zich even inhoudend: 'Doe ik je pijn?'
'Nee, doe voort zo,' spoorde Jutta hem echter aan, zonder dat de grimas van haar gezicht verdween.
En dus ging Ritter verder, op sommige ogenblikken mechanisch, op andere zuinig genietend van de natte warmte die zijn lid omhelsde en hem bij iedere terugtrekkende beweging probeerde vast te houden
Jutta's lichaam zag er anders uit dan hij het zich had voorgesteld. Haar heupen waren iets breder en haar borsten disproportioneel kleiner. Onderaan was ze behaard, wat hij niet had verwacht omdat ze al bij hun eerste kennismaking een ongemeen smetteloze indruk had gemaakt. Zoals ze nu voor de spiegel zat, op handen en knien, leken haar borsten dun en slap, helemaal anders dan haar billen waarvan de huid strak en stevig was. Ze maakte weinig geluid, zeker in tegenstelling tot Elena, die hij er soms van verdacht opzettelijk te overdrijven, en Eva, die zware zuchten met diepe kreunen afwisselde.
Ritter hield zich voor dat ze nooit in deze situatie zouden verzeild zijn als ze niet licht beschonken waren geraakt en zich geen rendez-voushotel in dezelfde straat als De Noorman had bevonden. Kortom, behalve de omstandigheden was er niets dat hen in deze in feite ontoelaatbare situatie had gebracht, hetgeen meteen garandeerde dat het een eenmalige uitschuiver betrof.
Terwijl hij Jutta bleef berijden schoot hem te binnen dat ze nauwelijks een woord hadden gewisseld sinds ze op de kamer waren. Hij had haar troostend omhelsd toen ze het restaurant verlieten en daar was een tongkus uit voortgekomen waarvan onmogelijk gezegd kon worden wie de aanzet had gegeven. Misschien was het daar wel bij gebleven als de verleidende neonverlichting van het rendez-voushotel hun aandacht niet had getrokken of er een taxi was gepasseerd die ze staande hadden kunnen houden om hen naar huis te brengen.
Nu had Ritter: 'Kom,' gezegd, waarna hij haar bij de hand had genomen en ze hem gewillig was gevolgd.
Op de kamer hadden ze meteen weer gekust, zonder enige heftigheid, waarna Jutta op de rand van het bed was gaan zitten om zich te ontkleden. Er was geen seconde sprake geweest van enige passie en het had een tijdje geduurd voor Ritter een erectie kreeg, niet alleen omdat de alcohol hem parten speelde maar ook omdat hij weinig opgewonden was. Dat was nog steeds niet anders, al volstond de hete gladheid van Jutta's binnenste om zijn mannelijkheid niet te beschamen.
Jutta liet zich plat op haar buik vallen, draaide zich om en bood zich opnieuw aan. Haar harige driehoek verkreeg plots een natuurlijke schoonheid en Ritter beeldde zich in dat ze een naturiste was die stiekem naakt door bossen dwaalde. Hij twijfelde even of hij haar oraal zou bevredigen maar omdat hij vreesde zijn erectie voor de rest van de avond te verliezen drong hij opnieuw in haar binnen. Maar toen Jutta haar nagels in zijn billen klauwde, hem met haar benen omklemde en bevend en met n languit gerekte, diepe kreun klaarkwam besloot hij zo snel mogelijk hetzelfde te doen. Zodat de vergissing achter de rug was.

 

feedback van andere lezers

  • greta
    Top. Erotische spanning z omschrijven is knap. Heel knap. Zo'n aanzet als dit vind ik geweldig:
    ".. daar was een tongkus uit voortgekomen waarvan onmogelijk gezegd kon worden wie de aanzet had gegeven."
    Zomaar heel gewoon, want zo gaat deze dingen.
    koyaanisqatsi: ;-) bedankt waarde lezeres en beste wensen voor 2015
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 4

Uitstekend: 2 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 2 stem(men)
Er zijn 66 bezoekers online, waarvan 0 leden: .