writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Koyaanisqatsi's Hallucinogene Rondreis (14 Het Etentje)

door koyaanisqatsi

14. HET ETENTJE
Stipt op tijd verscheen Béatrice Dalle in het eethuis waar Mojique haar had uitgenodigd. Zelf zat hij al een half uur te wachten omdat hij omwille van een niet te verklaren zenuwachtigheid geen blijf met zichzelf had geweten. Haar verschijning wekte een lichte ontgoocheling op. Hij had verwacht haar weer te zien in haar ietwat te kitscherig rood ornaat, wat had bijgedragen tot de naïeve uitstraling die hem had vertederd maar in plaats daarvan droeg ze een zelfverzekerdheid uitademend, dennengroen mantelpakje en liep ze op voor haar leeftijd veel te jong ogende, korte rijglaarzen. Ze kwam vriendelijk glimlachend op hem toegelopen en drukte tot zijn ontzetting haar lippen op zijn beide wangen.
'Ik ben toch niet te laat?' vroeg ze, hoewel een klok aan de muur waar niet naast te kijken viel het tegendeel aantoonde.
'Euh, nee, nee, zeker niet,' stamelde Mojique. Hij werd verteerd door spijt de vrouw te hebben uitgenodigd en begon zijn hersens te pijnigen om een uitvlucht te bedenken om de avond zo kort mogelijk te houden.
Béatrice schoof een stoel naar achter en trok haar blazer uit. Ze droeg een deftige, dichtgeknoopte witte blouse die verraadde dat ze een zwarte beha droeg.
'Wil je alvast wat drinken?' vroeg Mojique terwijl hij de dienster wenkte.
'Het is lang geleden dat ik een glaasje rode wijn heb gedronken,' antwoordde Béatrice met een glimlach die rotsvast geloofde in een goede afloop van het etentje. 

Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 3

Uitstekend: 1 stem(men), 50%
Goed: 1 stem(men), 50%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 2 stem(men)
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .