writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Stevia als verboden plant.

door Verf

Lobbygroepen  van onder andere de zoetstoffen  industrieën zijn er in geslaagd  om stevia blaadjes op de Europese lijst van verboden  produkten  te zetten zodat ze tijd  zouden  hebben om steviolglycosiden genaamd, uit de steviaplant te commercialiseren.
Het vermoeden bestaat dat de EU gezwicht is onder de druk die de grote bedrijven hebben uitgeoefend om stevia als zoetmiddel te mogen inzetten. Aspartaam komt in een steeds kwader daglicht te staan en dat merken deze bedrijven aan de omzet. Als dat zo is. WIE GELOOFT DIE EUROPESE LIJST VAN VERBODEN PRODUKTEN NOG?
En is men hetzelfde spel aan het spelen met cannabis. In België worden al decennia vooral armen en bruine mensen in gevangenissen opgesloten. Terwijl cannabis misschien  straks te koop is in de winkelrekken. Die armen en bruin die krijgen een strafregister vinden daardoor geen werk waarna ze als lui worden bestempeld waarna hun uitkering wordt afgenomen. Ik ben zeker dat er van die gasten in Brussel uit wanhoopspoging naar Syrië  zijn gevlucht. Opeens waren ze niet meer stoned als een garnaal maar bloednuchter.

 

Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .