writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Mark didden.

door Verf

Mark didden.
Voor ik of de heer didden de eeuwige jachtvelden betreed wil ik dat nog even kwijt. DANK U MENEER DIDDEN. Voor mij te doen lachen. Meer nog ik proeste het uit toen een onverwachte zin, geschreven door de heer didden, onverwacht mij deed lachen.
Vooral die keren dat ik gezeten op de tram in Antwerpen in een luide lach schoot. Nu met al die vreemdelingen is een lach niet zo vreemd. Maar toen nog niet zo lang geleden was de tram of de bus een plaats waar geen luide emoties werden geventileerd. Meer nog in bepaalde bus of tram waar men luidop zijn emoties de vrije loop liet. Werd men door de chauffeur vermanend bekeken of met een zwaaiend vingertje tot stilte vermaand. Men zat stijf rechtop en enkel met enig gefluister praatte men met een medepassagier. Met al die luidruchtige vreemdelingen, en tegenwoordig ook menig vlaming, is stilte op de bus en tram gelukkig verdwenen.

 

Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .