writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

5G straling.

door Verf


Stralingsexpert Guy Vandenbosch (KU Leuven)
Guy Vandenbosch merkt nog fijntjes op dat gsm-toestellen veel grotere bronnen zijn van straling dan de antennes die een doorn in het oog zijn van de activisten. In gemiddelde omstandigheden kan van een telefoon 100 tot zelfs 1.000 keer meer straling uitgaan dan van een gsm-mast, aldus de stralingsexpert. "Dus als je bezorgd bent over straling, zou je eigenlijk eerst de telefoon moeten aanpakken en niet de masten."

De halve wereld zit in lockdown maar een groeiend aantal wappies meent dat 5G-masten het échte probleem zijn. En dan steek je voor de zekerheid maar een zendmast in de fik. Zal vast wel 5G zijn! Dat ziekenhuizen hierdoor met communicatieverbindingen in de problemen komen, zal ze een worst wezen. Wat een belachelijke praktijken het soort mafkezen dat nu tijdens een gezondheidscrisis zendmasten in de fik loopt te steken. Neem die lui alsjeblieft tegen zichzelf in bescherming. Dom volk.

 

Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 0

Uitstekend: 0 stem(men), 0%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 1 stem(men), 100%

totaal 1 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .