writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Nieuwe Vlaams.

door Verf

door verf

BDW wil de uitkeringen maximaal verminderen of zelfs volledig schrapen wat betekent dat er nog meer mensen zonder inkomen zullen zitten. Die zullen in de criminaliteit verzeild geraken. Er zullen bendes gevormd worden die de inwoners zullen terroriseren. Dus meer onveiligheid in de straten. Als tegengewicht zullen er bendes komen die de ORDE zullen bewaren.
BDW wil strengere straffen dus nog meer gevangenissen nog meer politie zelfs leger in de straten dus nog groter onveilig gevoel.
Het voka wil langdurige werkelozen in psychiatrische instellingen of in beschutte werkplaatsen opsluiten.
Vlaanderen vakantieland?


Jo Libeer gedelegeerd bestuurder van de Vlaamse Werkgeversorganisatie Voka heeft in een uitzending van terzake de uitspraak gedaan op een vraag wat met langdurige werkelozen zei hij "in psychiatrische instellingen of in beschutte werkplaatsen opsluiten.."

 

feedback van andere lezers

  • dovan
    Is het in wallonie dan zoveel beter.
    Daar is geen BDW, alleen veel maffioside politici, veelal met een rood kleurtje. En alles bij het oude houden, dwz vul de zakken maar verder.
    Je kan niet eindeloos een koe blijven melken, eens is de melk OP ! Wacht maar af, nog een paar maand verder. Het ene faillissement na het ander.
    Verf: Leuk dat u een glazen bol hebt ge ... ed
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 1

Uitstekend: 0 stem(men), 0%
Goed: 1 stem(men), 100%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .