writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Mens sana in corpore sano.

door Verf

In de war on drugs zijn de sosialisten en nationalisten twee handen op een buik. Omdat hun idee van de gezonde mens uit de industriŽle cultuur komt. Die mens moet een vooral krachtig mannelijke uitstraling hebben. De mannen met dikke teten en dikke billen. De vrouw minder tetten maar ook dikke billen. Geen vrouwelijke uitstraling. Herinner u wat Theo Francken zei over de vervrouwlijke uitstraling van de mannen. Hoe Louis Tobback denkt.
Mens sana in corpore sano een gezonde geest in een gezond lichaam. Proberen ze ons wijs te maaken. Alleen het is vooral de nadruk op het lichaam. De geest komt er niet bij te pas.
Want zowel de sosialisten als de nationalisten willen vooral mensen die hun smoel houden.
Dat soort mensen die geportretteerd werden in de fascistisch en communistisch beeld vorming.
De communisten noemden zelfs een machine die geen gedachte, mening, kritiek, hebben naar hun arbeiders. Robot betekent arbeider in het Russisch. De slaven met hun meesters.
Hun probleem in de huidige IT samenleving hebben we die sprakeloose mens niet meer nodig. Er zijn er te veel. Wat de samenleving nu nodig heeft dat zijn mensen die creatief, kritisch, nadenken met een eigen mening.
De geest trainen kan alleen maar met illegale medicijnen of drugs.
Dat alcohol geen drugs genoemd worden komt omdat de christenen iedere zondag alcohol zien veranderen in het bloed van Christus.
De priesters iedere zondag aan de drugs is voor hen een nachtmerri

 

Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .