writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Men zegt soms dat er te weinig ruimte is en teveel mensen. Dat is niet zo.

door Verf

Men zegt soms dat er te weinig ruimte is en teveel mensen.
Dat is niet zo naast de groote steden is er nog enorm veel open ruimte.
In het tijdschrift "wonder is geen wonder" van SKEPP rekenden men uit dat: als iedere mens nu in leven een woonruimte geeft met een kleine tuin.† Hoeveel ruimte zou men daar voor nodig heben. Om iedere wereldbewoner in 1 groote stad woonruimte te geven..
Wel het valt enorm mee.
Als geheel ItaliŽ,† Spanje,† Frankrijk zou volgebouwd worden dan zou die stad de gehele wereldbevolking omvatten. Daarbuiten zou er aleen wilde natuur zijn vrije ruimte waar geen mens meer zou wonen. In die stad zou men met een minimum aan energie een maximum resultaat verkrijgen. Al de afvalstoffen zou men in grote mate kunnen recycleren. Niets zou in of uit de stad moeten.
De voeding zou niet meer† van dierlijke zelfs niet uit traditionele groenten en gewassen bestaan.† De voeding zou bestaan uit zwammen,† uit bacteriŽn,† zoals bij yoghurt.† Deze voedingsstoffen worden in allerlei vormen op de markt gebracht. De smaak is dezelfde als in de traditie maar uit zich meer als een snack maar dan een snack met al de noodzakelijke voedingsstoffen.† In iedere huishouden is er een groenten en fruit serre.† Waar genetisch gemodificeerde gewassen worden verbouwd. Doordat ze verschillende oosten per jaar opleveren. En zeer makelijk te kweken zijn. Daarnaast omdat de smaak enorm goed is.
Zijn ze enorm populair.


Buiten die enorme stad in vrije natuur staan er enorm veel camera's die het reilen en het zeilen in de vrije natuur doorstralen in de grote steden. Op groote beeldschermen worden de verhalen uit de vrije natuur getoond. Niet zelden gebeurden† er wedingschapen op wat er in die vrije natuur gebeurt.
De mens grijpt nooit in.
De mens regisseert de beelden als in films maar zo dat wat er vertoond wordt ergens ver weg† in de vrije natuur het. NU. In die vrije natuur.

 

Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .