writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

ONDERTUSSEN, ERGENS ANDERS (Hoofdstuk 11 Chubby)

door koyaanisqatsi

ONDERTUSSEN, ERGENS ANDERS
Hoofdstuk 11
Chubby

Elvis werd letterlijk uit z'n slaap geschud toen een serieus gewicht op hem neerdonderde. Z'n nachtrust had uiteindelijk van een zodanige diepte getuigd dat z'n nog half slapende gedachten zich verward afvroegen waar hij zich bevond. En toen hij dat opnieuw op een rijtje had, wachtte hem een nieuwe verrassing.
Z'n handen en voeten zaten met touw vastgebonden aan de bedsponden waardoor hij weerloos was overgeleverd aan het gevaarte dat zich op hem had gestort. Dat gevaarte bestond uit een voluptueuze dame met een zo goed als zwarte huid, borsten met de omvang van commercieel extreem aantrekkelijke watermeloenen en een gezicht van onbeschrijfelijke pracht dat qua gladheid schril maar daarom niet storend afstak tegen de dansende vetrolletjes van haar buik en heupen.
'Wat...'
De dame drukte een zoet geparfumeerde hand op z'n mond en begon haar onderlichaam wild op en neer te schuiven. Over haar gelaat lag een gloed van ernst, gevoed door een bewustzijn dat onder de complete invloed stond van de wellustige ervaring die haar lichaam onderging.
Terzelfdertijd werd Elvis ter hoogte van z'n kruis een vochtige hitte gewaar die zich telkens weer enkele centimeters verplaatste. Z'n ogen begonnen als gek in het rond te draaien, alsof er ergens in de kamer een geschreven verklaring moest te vinden zijn voor de situatie waarin hij zich bevond, tot de dame zich een weinig liet voorover zakken en haar geweldige borsten hem, tegelijkertijd alle zicht beliemmerend, zachtjes op de wangen begonnen te slaan.
De dame kreunde een paar keer droog en verhoogde het tempo van haar schuivende onderlijf zodanig dat het bed zich millimeter voor millimeter begon te verplaatsen -dan weer een beetje naar rechts, dan weer een beetje naar links, dan weer een beetje naar de muur, dan weer een beetje naar het midden van de kamer.
'Grmppfff...' probeerde Elvis mensentaal uit te kramen.
'Sssstt...' hijgde de dame terwijl ze haar hand wat nog steviger op zijn mond drukte. Z'n ademhaling maakte haar handpalm vochtig, waardoor de smaak van haar parfum tussen z'n lippen begon te sijpelen. 'Blijf jij maar rustig liggen, tot ik met je klaar ben,' zuchtte ze op fluistertoon. 'Want als ik jullie nikkers niet op deze manier aanpak, komt er niks van. Dan planten jullie je ding in me, om in één-twee-drie alles af te haspelen. Maar niet meer met mij, nikkers... Vanaf nu neemt Chubby wat Chubby toekomt!'
En zo werd Elvis door Chubby verkracht; keer op keer op keer, tot z'n instrument niks meer kon uitspugen dan warme lucht. Telkens weer hoopte hij dat het mechanisme van z'n mannelijkheid het eindelijk zou laten afweten, maar Chubby kende iedere truuk uit het boekje om het zaakje in een handomdraai opnieuw aan de praat te krijgen. Een paar maal hield ze een korte pauze, nauwelijks de moeite waard, en dan nog enkel om zich even los te wrikken en ter afwisseling haar achterkant over hem heen te laten zakken -een handeling die Elvis in minder dwingende omstandigheden misschien dankbaar als een nieuwe ervaring had verwelkomd, maar nu enkel een intensifiëring van z'n lijden betekende.
Tot overmaat van ramp bleek Chubby niet gezegend met de aanleg tot het krijgen van een orgasme en dus bleef ze hijgend, kreunend, zuchtend en blazend op haar slachtoffer losbeuken tot ze zelf na god-weet-hoe-lang uitgeput op Elvis neerplofte.
'Shantelle! Shantelle!' piepte Elvis; Chubby's gewicht perstte z'n longen plat terwijl hij haast verdronk in het drijfnatte vlees van haar borsten.
Hoe moest Shantelle ondertussen wel niet over hem denken? Een paar uur eerder had hij zich al, zo goed als letterlijk, de reputatie van schijtlaars op de hals gehaald, en nu dit weer. Z'n schaamte werd allesverterend, zadelde hem op met het verlangen vergruizeld te worden door Chubby's lichaam, dat pompend naar lucht lag te happen, en deed hem als het ware wegsmelten toen Shantelle in fluorescerend rood latexpak en met een veelzeggende grijns op haar gezicht in de deuropening verscheen.
(wordt vervolgd)

 

feedback van andere lezers

 • dichtduvel
  Ik heb wel wat problemen met 'nikker', Jef
  koyaanisqatsi: context Jef, het is in feite een persiflage van een gettoverhaal...
  trouwens, voor je me van enig vleugje racisme zou verdenken: mijn vrouw is Afrikaanse...
 • Vansion
  Nachtrust die "getuigt" van diepte ???
  Komiek : dat "droog" gekreun ...
  wat nog steviger ?

  Beste stukje tot nu toe, vind ik. Euhm ... om de geloofwaardigheid van je verhaal (hahaha, "men" hecht daar tegenwoordig veel belang aan, ik niet) op te krikken en om de wellicht naïeve lezer wat bij te scholen, kun je misschien in voetnoot de referenties vermelden van het boekje waaruit Chubby haar truucjes heeft gehaald.
  koyaanisqatsi: maar... Chubby is een... natuurtalent (?)
 • RolandBergeys
  alle zicht beliemmerend: tikfoutje

  Leuk, leuk leuk.
  koyaanisqatsi: tja, het zal niet het enige tikfoutje zijn vrees ik
  deze story is bijna letterlijk "tussen de soep en de patatten" neergepend... het zou niet mogen maar ja... wegens te druk is het is dat of niks
 • Wee
  Grmppfff ... haha.
  x
  koyaanisqatsi: ;-)
 • doolhoofd
  Seks kan... vettig... zijn... dat valt niet te ontkennen....
  koyaanisqatsi: yeah! ;-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 10

Uitstekend: 1 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 18 bezoekers online, waarvan 0 leden: .