writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Eind

door sneakers1982

Willy zat de toiletpot vol sproeten te blazen. Verdomme toch, altijd hetzelfde. Iedere keer als hij 's avonds zich ruim te goed had gedaan aan bier, had hij 's anderendaags de spuitpoep. Willy bracht zijn huidige activiteit in verband met het leven. Ach, vond hij, in feite worden we allemaal verteerd in de Maag der Maatschappij, en als we te oud zijn om nog genoeg geld op te brengen worden we uitgescheten en doorgespoeld. Die gedachte maakte hem misselijk. Hij reinigde zijn aars, en verwijderde zich uit zijn badkamer. Wat nu gedaan? Bier lonkte in de koelkast, en daar gaf Willy gehoor aan. Hij dronk zijn eerste blik in twee grote teugen naar binnen, en trok zijn tweede open. Hij staarde naar buiten. Twee knappe meisjes paradeerden door zijn straat, waardoor zich meteen een zacht gevoel in zijn maagstreek nestelde. Hij dronk nog eens aan zijn bier. Hij zuchtte, en dacht aan vroegere tijden, toen hij nog getrouwd was en werk had. Mooie tijden. Zijn vrouw Julianne, een echt beeldmooie vrouw, was goed voor hem geweest. Alles was veranderd toen Willy aan de drank raakte, door een grote stommiteit en hebzucht zijn goedbetaalde job kwijtraakte en daardoor nog meer zoop. Julianne kon zijn grillen niet langer meer verdragen, en was er vandoor gegaan met een van zijn voormalige zakenpartners. De herinnering aan die tijden scheurden grote wonden terug open. Een traan rolde over zijn wang. Hij dronk de rest van zijn bier leeg, dat hem al weer lichtjes naar het hoofd begon te stijgen. Hij gooide het blikje achteloos op de grond, en ging naar zijn slaapkamer. Hij zette zich neer op zijn bed, zuchtte, trok een lade open en haalde een voorwerp tevoorschijn. Het koude ijzer paste perfect in zijn hand. Willy zuchtte nogmaals, ietwat haperend, en sloot toen zijn ogen. Hij stak het pistool in zijn mond en schoot zich door het hoofd.

 

feedback van andere lezers

 • DensPowells
  spetterpoep leidde tot spetterhoofd. Netjes!
  sneakers1982: dank u :-)
 • dichtduvel
  Kort en krachtig! Jef
  sneakers1982: dank u :-)
 • miepe
  en er komt vast geen vervolg op dit verhaal?
  sneakers1982: in de fantasie van een schrijver is alles mogelijk :-)
 • aquaangel
  spetterpoep is al shit
  maar spetterbrains is heavy shit

  leuk!
  sneakers1982: dank u :-)
 • zwartkopje
  Ocharme... nu zal de wc niet meer van spetters genieten ;)

  Is het niet de 'herinnering' ipv de 'herinner'?

  gr.

  zwartkopje
  sneakers1982: inderdaad, en die fout is aangepast. Dank u voor de opmerking!
 • commissarisV
  dronkemansverdriet...scherp geschetst!
  sneakers1982: dank u:-)
 • doortje
  Intriest maar moet kunnen he, Doortje. Kort en bondig beschreven of is dit het einde van een boek, verhaal? Kom sinds kort na vrij drukke periode terug op de site en probeer even in de jongste verhalen te duiken.
  sneakers1982: Nee hoor gewoon kort en bondig geschreven.
  Dank u voor de goede feedback!
 • Nine
  Alweer een dood einde, ik hoop dat ik nooit in één van je verhalen de hoofdrol speel ;-)))))))
  sneakers1982: Jou bewaar ik voor het Ultieme Liefdesgedicht ;-))))))
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .