writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

FRUIT

door koyaanisqatsi

FRUIT

'Weet je dat je eigenlijk naar fruit smaakt...'
'Fruit? Welk fruit dan wel?'
'Daar moet ik even over nadenken... Ik kan het niet precies thuisbrengen, maar je smaakt beslist naar fruit. Vers fruit welteverstaan...'
Fatima moest een lachje onderdrukken en schoof met haar rechterhand haar hoofddoek op z'n plaats. Plots stootte housebeat als een wervelwind de toiletten binnen. Luide, haast gillende meisjesstemmen mengden zich met de decibels die overduidelijk de grens van het schadelijke overschreden, tot een dichtslaande deur de muziek terugbracht tot dof getrommel.
'Kom, laat me...' sprak een hese stem.
'Nee, ik doe het wel zelf!'
'Goh, meisje, laat me toch doen, je haren zien er niet uit...'
'Ja, duw me nog wat dieper de put in!'
'Ik wil je alleen maar helpen!'
Er viel iets op de grond.
'Godver! Kijk nou, dat komt ervan, je maakt me nog zenuwachtiger dan ik al ben!'
Fatima's hart stond stil. Ze had spontaan haar blik op de grond gericht, precies op het moment dat er een lipstick onder de deur kwam aangerold. Ze gaf Farida een duwtje met haar knie, maar haar vriendin vatte de waarschuwing logischerwijs op als een soort stuiptrekking van genot en reageerde niet.
Fatima verstijfde, voelde zich bij de keel gegrepen door de onomkeerbaarheid van haar capitulatie. Was ze dan tot even tevoren echt zo naïef geweest te geloven dat deze overgave aan haar nieuwsgierigheid onopgemerkt aan de hele wereld zou voorbijgaan; dat ze zelf niet overmeesterd zou worden door vraagtekens, verlangen naar meer of schuldgevoelens; dat deze escapade, ook al zou ze eenmalig blijven, haar leven niet voorgoed zou veranderen?"
"Nu is er geen weg terug meer," dacht ze wanhopig. "Vanaf nu is er een Fatima 'voor' en een Fatima 'na'... "
Een bleke hand taste wild onder de deur, graaide net naast Farida's enkels en kreeg gelukkig de lipstick te pakken.
'Kom, laten we maar terug gaan!'
'En je haren dan?' vroeg de hese stem.
'Ach, mens, laat me toch met rust met die haren. Ik had beter een hoofddoek rond m'n kop gedraaid, zoals die moslimgeiten! Dat had dan al tenminste een zorg minder geweest vanavond.'
Fatima herkende de stem: het was het vlasblonde meisje uit het laatste jaar waar de jongens omheen draaiden als bijen rond een honingpot. Waarom deed ze zo pissig? Ze was mooi, populair, leek in alle geval welgesteld... Welke zorgen maakten het schoolfeest voor haar een bron van ergernis? Of had ze misschien thuis problemen? Dat kon best natuurlijk. Je mocht niet op uiterlijke schijn afgaan.
'Farida?'
'Mmm...'
'Hou maar op...'
'Hé?'
Farida schoof Fatima's slipje omhoog, liet haar omhooggerolde rok neervallen en wipte recht.
'Wat scheelt er? Vind je 't niet leuk dan?'
Fatima voelde haar gezicht warm worden en glimlachte ongemakkelijk. Het voorval met de lipstick had de pret bedorven en ze voelde zich schuldig omdat haar plezier was weggeëbd terwijl Farida haar met bijna ondraaglijke tederheid was blijven liefkozen.
'Toch wel,' zei ze aarzelend, 'maar ik moet jou toch ook wat geven...'
'Wil je dan niet eerst klaarkomen?' vroeg Farida vlakaf.
Fatima kreeg een brok in de keel. Ze had nog nooit een orgasme gehad, was nog maar pas begonnen met de (eigen)aardigheden van haar lichaam te ontdekken. Vrij laat misschien -ze was tenslotte net achttien geworden-, maar door een combinatie van factoren was ze nu eenmaal niet bepaald wat je een vroegrijp meisje kon noemen.
'Een andere keer,' antwoordde ze terwijl ze Farida's broek begon los te maken.
Farida drukte haar van nature zacht rode lippen op Fatima's mond. Toen ze het puntje van haar tong uitstak trok Fatima weg. Hier was ze nog niet klaar voor: een tongzoen bracht alles te plots te dichtbij. Haar hand daarentegen gleed gewillig tussen Farida's benen, streek over een donzig plukje schaamhaar en werd begroet door een nat mondje dat, zo op de tast, bizar genoeg helemaal anders aanvoelde dan haar eigen geslachtsdeel.
Farida maakte opzettelijk een overdreven kreunend geluidje, schoof Fatima's hoofddoek naar achter en begon met haar tong aan Fatima's linker oor te kietelen.
'Hou op,' giechelde Fatima fluisterend, 'je maakt me gek.'
Farida bekende dat dat de bedoeling was door ondeugend te glimlachen.

De discjockey overstemde met een metalige, onverstaanbare stem de doordreunde baslijnen van de eentonige muziek die er probleemloos in slaagde de dansvloer te vullen. De noodgedwongen aanwezige leerkrachten begrepen er niks van, hadden zich als paria's aan de toog verzameld, en deden behalve zo nu en dan wat drinken weinig meer dan regelmatig op de klok kijken om een aanvaardbaar vertrekuur in de gaten te krijgen. Brullende stemmen vulden de aanpalende mannentoiletten; de meeste jongens werden stilaan dronken en vonden het blijkbaar nodig hun machismo nog wat krachtiger dan gewoonlijk in de verf te zetten.

Fatima zakte met haar hoofd tussen Farida's benen. De ontdekking deed haar trillen van opwinding en tegenspartelende verlegendheid. Ze wilde haar vriendin bekennen dat ze iets dergelijks nog nooit had gedaan maar wilde niet als een onnozel wicht overkomen en begon Farida voorzichtig te likken.
'En? Hoe smaak ik?' vroeg Farida al meteen.
Fatima wist niet wat te antwoorden. Haar gedachten geraakten verstrikt in een web van twijfels. Ze kon onmogelijk ontkennen te genieten van de openbaring, ook al bracht die haar terzelfdertijd compleet uit evenwicht. Ze viel immers op jongens, maar met één van hen op "ontdekkingsreis" trekken was al helemaal uit den boze. Als dat uit de hand liep was het einde zoek, dat hadden een paar dramatische voorvallen in haar omgeving maar al te duidelijk aangetoond. Maar hoedanook: Farida wond haar wel degelijk op; zodanig zelfs dat het oncomfortabele toilethok haar als een onbeschofte voyeur irriteerde. Hoe langer hun spelletje duurde, hoe verder ze wilde gaan. Ze verlangde ernaar zich tegen een naakt lichaam aan te vleien, wilde weten hoe Farida's borsten aanvoelden, hoe...
'Nou, hoe smaak ik?' gromde Farida ongeduldig.
'Naar... naar meisje,' antwoordde Fatima op een enthousiast toontje, alsof ze zonet het winnende antwoord in een quiz had gevonden. 'Gewoon: naar meisje...' waarna ze spontaan, en in de eerste plaats zichzelf verrassend, een tongzoen op Farida's vagina drukte.

 

feedback van andere lezers

 • feniks
  Een beetje verwarrend in het begin, maar na verloop van tijd valt alles op zijn plaats.
  Lekker verhaal, goed geschreven.
  koyaanisqatsi: dank u zeer
 • RolandBergeys
  Een typisch Koya-verhaal, dan toch wel...
  koyaanisqatsi: euh...

  thnks
 • Theo_Roosen
  Even moeten concentreren. Maar heel goed geschreven.
  koyaanisqatsi: thnks
 • Ghislaine
  Een uitstekend voor het onrealistische in dit verhaal. Dit soort verhalen zijn niet echt mijn ding. Ze typeren je stijl steeds weer.
  koyaanisqatsi: thnks
 • lilKim
  Weer een leuk verhaal van jouw hand. In tegenstelling tot Ghislaine vind ik dit niet onrealistisch; ik denk dat zulke situaties vaker voorkomen dan we vermoeden.
  Mijn beste wensen voor 2007!
  koyaanisqatsi: denk ik ook, en waarom ook niet?

  thnks
 • kapiteinsebbos
  ik heb de smaak te pakken van je fruitig verhaal!

  prettig 2007
  koyaanisqatsi: thnks and same to you
 • freke
  echt proevend zoals turks fruit. graag gelezen.

  Groetjes, freke.
  koyaanisqatsi: thnks
 • aquaangel
  dit is helemaal mijn ding

  de schrijfstijl
  als de inhoud..

  of het uitoefenen ervan :) Jihaaaa


  koyaanisqatsi: jihaa? cowboy?
 • thiefenthal
  hier past de term erotisch volledig, voldoende suggestie, voldoende bloot geven, van alles een gepaste dosis en een verhaallijn die de lezer gaande houd.
  koyaanisqatsi: thnks
 • Wee
  Mooi, aangenaam binnen de lijntjes, sluit mij aan bij thiefenthal en lilKim.
  x
  koyaanisqatsi: Een volhardend lezer... :-)
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .