writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

vital

door verf

De woonkamer/slaapkamer/eetkamer van de vriendin van mijn goeie vriend Vitalski die zich situeerde onder mijn flat. Was dikwijls het toneel van vurige feestjes. Het was de plaats waar Vitalskie's troepen werden klaargestoomd om de grote vital als nachtburgemeester te benoemen. Des nachts klommen sommigen, een trapje hoger, naar mijn penthouse in het midden van de oude stad in Antwerpen. Om in mijn pompbak te pissen. Een zeer onaangename ervaring.

 

feedback van andere lezers

  • ivo
    Verf wat schilder je nu ? ik snap uw verhaal niet. Vital Baeken de grote stadsdichter, maar wat dat met ht pissen in uw pompbak te maken heeft ?

    wat wil je ons vertellen ? ik snap het niet goed, ook de emoties niet .. het lijkt bijna op dronkenmanstaal, is misschien ook een gerne in de literatuur, maar ...

    verf: Vitali/vitalski de groote stadsburgemeester
    die piste vroeger in mijn pombak
    gr...ed
  • rinka
    hey, ik ben een van zijn stille aanbidsters
    sshhhttt
  • libo
    ik dacht verf zit op kot met een potje op hi is studend geworden
    of zoiets
    lieve groetjes libo
    verf: x
  • Theo_Roosen
    Allée jong. Op deze site komen we nog eens iets te weten.
    Aan weetjes geef ik ook een uitstekend ! Theo
    verf: x
  • RolandBergeys
    Ja, van je vrienden moet je 't hebben... stuur het verhaal door naaar de Story, en Vitalski scoort weeral. net als jij trouwens.
    verf: x
  • ERWEE
    Deze vind ERWEE nu eens duidelijk. Daar zijn dus uw priv"vertrekken behekst geworden met de geur van nat haar?
    verf: met de geur van nat haar?. U weet nu waar dat nat vandaan kwam
    gr...ed
  • mariagarquez
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    verf: ?????????LOL???????LOL LOL???????????
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .