writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

MENTAL COACH

door verf

Inigo is heldervoelend en kan een persoon of situatie z goed aanvoelen dat hij begrip heeft over een probleem. Met deze heldervoelende gave kan hij iemands pijn, verdriet en knelpunten aanvoelen en is hierdoor in staat om te voelen wat de beste oplossing is voor iemands probleem.

Hierbij krijgt hij als heldervoelend medium ook hulp van helpers uit de geesteswereld. Een heldervoelend medium is in staat samen met een persoon voor kortere of langere tijd n te zijn met het probleem dat die persoon heeft en is ook hierdoor vaak in staat het probleem al te verlichten omdat de clint even cht begrepen wordt. Helpers van het heldervoelend medium uit de geesteswereld zullen het heldervoelend medium via gevoelsoverdrachten en impressies in staat stellen om te weten wat een persoon op dat moment nodig heeft.

Dit kan variren van een voedingsadvies tot een bepaald advies voor het veranderen van een leefgewoonte, te verhuizen, van werk te veranderen. Het heldervoelend medium krijgt een gevoel binnen ofwel van de helpers of wel van een clint en is op dat moment n met dat gevoel.

Als uw leven een heldervoelend advies nodig heeft, ontmoet me tijdens Dutch Meetup of maak een afspraak!

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  grapjas
  verf: hi hi
 • Theo_Roosen
  Ja, verf, ik kijk er al naar uit. Theo.
  verf: hi hi
 • Das
  Kassa!
  verf: kandidaat ?
 • lin
  Ik las zo even snel tellend een tien maal "voelen" in dit stuk tekst..
  Het kan me niet bekoren, hoe ironisch het ook bedoeld is.
  Volgende keer beter toch?
  verf: zo gaat dat in de reklaame
 • ERWEE
  Kan hij langskomen op de meeting?
  verf: meeting?
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .