writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het Verval (12)

door koyaanisqatsi

Het leven is weer in me binnengedrongen. De vrouw, Carla, heeft mijn hart opnieuw aan de slag gekregen, doet mijn longen weer ademen, mijn belevingsvermogen terug helder functioneren. Ze laat alles toe, vraagt alles en getuigt van een onbevredigbare geslachtsdrift die haar overspeligheid ruimschoots verklaart. Gedurende en tussen onze copulaties door doet ze voorstellen waar mannen van mijn soort meestal alleen maar van kunnen dromen. En ze gaat zelfs verder, schopt tegen grenzen aan die zich zelfs voor mij aan de rand van de afgrond bevinden maar waar ik me vanzelfsprekend zonder aarzelen mee akkoord verklaar -wie zich in mijn stadium bevindt stelt zich op dit vlak al lang geen vragen meer, tenzij waaraan hij deze bedenkelijke vorm van geluk te danken heeft.
De plaats van onze schending van haar huwelijk is passend: een goor hotel dat slechts gefrekwenteerd wordt door goedkope hoeren en hun krenterige klanten, weinig kapitaalkrachtige schuinsmarcheerders en sukkels op de dool die net niet arm genoeg zijn om op straat in een kartonnen doos te eindigen.
Dit oord des verderfs is Carla's keuze. Het geeft haar het gevoel dat ze een vulgaire del is, een marginale status die haar opwinding tot regelmatig terugkerende aanvallen van buitensporige extase aanzwengelt, vooral wanneer ik haar, op haar verzoek, schunnige woorden naar het hoofd slinger.
Ik sta verbaasd van mijn eigen, al te gortige verbale fantasie, en braak als een geboren pervert de schandelijkste omschrijvingen uit. Het is een vernietigend spel van termen en opsommingen, die mijn tegenspeelster als een vloedgolf van gekmakende trillingen over zich heen laat gaan terwijl ze haar dankbaarheid demonstreert door zich als een gevallen engel aan een niets ontziende demon over te geven.
Mijn onwaarschijnlijke prestatie is voor honderd procent haar verdienste. Ik ben een pluimgewicht dat door een ontieglijke reuzin naar een ongrijpbare hoogte wordt getild. Zo nu en dan kijk ik op mijn horloge op het nachtkastje om met een alsmaar toenemende dosis ongeloof te moeten vaststellen dat de uren verstrijken alsof het minuten zijn. Mijn blik krijgt niet genoeg van de naakte vrouw die onder, naast en bovenop me kronkelt als een door een onstilbare honger gek geworden slang. Haar lichaam is zacht en hard tegelijk, bevindt zich op het aantrekkelijke kruispunt van jeugd en aftakeling, gloeit en schuurt langs me heen als een vuurbal. Haar onweerstaanbaarheid neemt gestaag toe, ze wordt hoe langer hoe mooier maar ook alles overheersend. En dat, weet zelfs mijn al geruime tijd stakende verstand, is een gevaarlijke ontwikkeling.

 

feedback van andere lezers

 • Wee
  Ik verval in herhaling, maar je lustigt 't super!
  x
  koyaanisqatsi: om in herhaling te blijven vallen: waarvoor dank
 • ivo
  de diepe afgronden in de mens, die gestuurd door zijn eigen afgrijzen een wereld maakt waarin (meestal uit het gevoel van schuld) zichzelf prijsgeeft aan wat die zelf niet is

  mooi beschreven .
  koyaanisqatsi: en hoe becommentarieerd!!!

  thnks
 • SabineLuypaert
  over lust gesproken hahaha jeetje zeg (smile)
  gut zeg, die ivo maakt altijd zo'n schoon reactiezinnen he
  koyaanisqatsi: ja, hij zou er een roman van kunnen maken...
 • fenk
  op het aantrekkelijke kruispunt van jeugd en aftakeling: deze ga ik eens als compliment proberen; prachtige formulering.
  koyaanisqatsi: thnks
 • thijl
  Twee doolaards die voor elkaar bestemd zijn om samen weg te rotten in een poel des verderfs, of tóch twee mensen die eenzaam zijn en dat in elkaar herkenden??

  Ik ben benieuwd...
  koyaanisqatsi: of beide?
 • muis
  :) Misschien voor elkaar bestemd?
  koyaanisqatsi: euh...
 • Vansion
  schitterend
  koyaanisqatsi: bloos
Er zijn 13 bezoekers online, waarvan 0 leden: .