writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Sint kabouter

door Vespakind

"Hoe zou sinterklaas eruitzien bij de kabouters?" vroeg de jonge adonis zich op een helder moment af. De man die juist zijn eerste werkdag er had op zitten zag de toekomst niet al te rooskleurig en toch kwam hij plots met deze gedachje aanzitten. "Of zijn kabouters een reflectie van de goedheilig man of is het juist andersom? Wie zal het zeggen?". Vreemde ideeën vond de man zelf, echter had hij ze niet in de hand. Hoe meer hij er over piekerde hoe onzekerder hij werd. "Een hoge hoed, lange baard en tot de fantasie sprekend." De reden dat hij de toekomst niet al te rooskleurig zag had helemaal niets met het werk te maken, nee daar had hij maanden lang naar uitgekeken, maar eerder met een lichaamijk probleem. Een operatie van niks haden vele gezegd maar toch was het beginnen spelen in zijn hoofd. Toen hij de moed had samengeraapt en toch naar de chirurg was geweest zach hij ook dat deze man moeite had om de bulderlach te onderrukken. Maar ja het moet u maar overkomen een haarloze oksel. Aangezien er geen oksel pruikjes bestaan had hij besloten om een schaamhaarpruik te laten plaatsen. "Echter van kabouters had hij nog geen cadeaus gekregen." Welke theorie hij nu moet geloven is hij zelf nog is niet helemaal uit alleen al om he feit dat hij een kabouteris en sterk op sinterklaas lijkt". De operatie was een succes.

 

feedback van andere lezers

  • lina_karin
    mss is het wel gewoon kabouter klaas. dan hoeft ie natuurlijk niet zover te zoeken! heel leuk geschreven, leuke stroming in de tekst. een beetje stream of consciousness. daar hou ik wel van!
    Vespakind: dank
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .