writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het Verval (43)

door koyaanisqatsi

Dronken en sjagrijnig trek ik me even na middernacht terug in de slaapkamer. Ik heb er een hekel aan 's nachts uit bed te worden gebeld. Birgit weet dat, probeert dan ook te vermijden laat naar huis te komen maar zo nu en dan laat haar empathie haar in de steek en blijft ze tot een stuk in de nacht weg.
De lakens stinken, zijn niet ververst sinds mijn gedrogeerde bijslaap de laatste keer in bed heeft gepist, en zitten bovendien onder de vlekken van mijn sperma en een mengsel van haar geil en glijmiddel. Als heroïneverslaafde heeft ze constant last van een droge vagina en zie ik me telkens genoodzaakt haar overdreven in te wrijven met gel. Ze heeft een hekel aan het koud aanvoelende goedje maar verkiest het lichte ongemak toch boven de schurende pijn van een droog geslachtsdeel dat mijn oude lid al dan niet met tegenzin binnen laat.
Ik trek mijn kleren uit en smijt ze nonchalant over de kleerhanger aan de deur. De gordijnen zijn nog open, de overburen moeten mijn zielige naaktheid probleemloos kunnen gadeslaan. Maar is valt niets te bespeuren aan de overkant. Overal zijn de lichten gedoofd, wat er grotendeels op wijst dat ik één van de weinige late vogels ben. Ik stap naar mijn kleine boekenkast in de verste hoek van de slaapkamer, hurk neer, probeer een boek te vinden dat me zou kunnen boeien maar vind niets. Literatuur is als één van de laatste bastions gevallen; neergehaald door mijn fanatieke overtuiging dat alles de relatieve waarde heeft van een koekoeksklok.
Terwijl een splinter van ontmoediging over mijn geest schraapt sta ik recht en strompel naar bed. Eigenlijk is de stank van de lakens niet te harden, maar ik denk er niet aan het bed te verschonen. De penetrante geur, de verharde zaadvlekken en de vegen opgedroogd slijm vormen een ideaal decor voor de fysieke staat waarin ik wens af te glijden. Terwijl ik me met de plompe traagheid van een ouderling neerleg, doet een tomeloos verlangen om Birgits dronken plas over me heen te krijgen me vibreren als een slachtoffer van een lichte epilepsieaanval. Wachten op een ogenblik waarop deze magistrale eruptie kan gerealiseerd worden is gewoonweg onmogelijk en dus pak ik mijn eigen, weke instrument vast en besprenkel mezelf met een zo goed als kleurloze boog die kletterend op mijn trillende borstkas neerstuitert.
Van zodra ik ben leeggelopen laat ik mijn natte penis als een beschimmeld stuk vlees uit mijn hand vallen. De warmte van de urine zet zich algauw om in een kille vochtigheid die zich als een onaangenaam compres rond mijn middel legt. Ik ben benieuwd naar de surplus aan geur waarin mijn jongste uitspatting zal uitdraaien, zou me probleemloos uit de storende natte vlek kunnen verwijderen maar wil als bron van haar ontstaan samen met haar opdrogen en blijf daarom zo bewegingloos mogelijk liggen.
Starend naar het plafond beeld ik me een zelf gecreëerd universum in: een beperkte verzameling hemellichamen, bewoond door bizarre wezens met zowel menselijke als dierlijke kenmerken. Eén planeet is volledig overwoekerd door tropisch regenwoud. De bewoners zijn ingedeeld in drie afzonderlijk levende groepen: mannelijke, vrouwelijke en hermafrodiete. Hoewel voor het grootste deel afzichtelijk, worden de hermafrodieten fel begeerd door zowel de mannelijke als de vrouwelijke groep. Dat heeft vooral te maken met de enige op de planeet heersende religie die een absoluut verbod oplegt op sex met iemand van het eigen geslacht. Toch genieten de hermafrodieten dankzij deze extreem streng nageleefde regel niet van een machtspositie. Integendeel, verder dan concubine schoppen ze het niet. Hun kunst, zowel kunnen penetreren als gepenetreerd worden, wordt op een schandelijke manier uitgebuit door de twee andere groepen. Naargelang hun overheersende geslachtskenmerken kunnen ze zwanger worden of bevruchten, maar aangezien ze zich niet onderling mogen voortplanten zijn hun nazaten meestal het resultaat van sexueel misbruik door de anderen.
Als creator van deze planeet bereid ik een armageddon voor dat vooral de mannelijke en vrouwelijke bewoners op een vreselijke manier zal treffen. Het zal beginnen met een massaal door de hermafrodieten verspreide, ongeneeslijke geslachtsziekte die zich letterlijk als een bijtend zuur vanuit de genitaliën een weg zal banen naar de hersens. Als oorzaak van deze verschrikking zullen de hermafrodieten weliswaar door een aaneenrijging van pogroms worden uitgeroeid, maar deze genocide zal in het niets verzinken met het lijden dat hun moordenaars te wachten staat. Want zij die aan de geslachtsziekte ontsnappen zullen worden getroffen door een uit de lijken van de hermafrodieten vrijkomend virus dat bij inhalering als kokend lood de ingewanden afgrijselijk langzaam zal doen smelten.
Ik verkneukel mij aan mijn sadistische oppermacht, voel zelfs enige trots om zoveel vindingrijkheid, begin uit te zien naar een scenario voor de volgende planeet, maar wordt uit mijn droomreis geschud door de bel. Vloekend krabbel ik overeind om Birgit binnen te laten, en terwijl ik naar de deur slof, stel ik mezelf de vraag of ik die miserabele heroïnehoer niet beter het huis zou uitgooien.

 

feedback van andere lezers

 • SabineLuypaert
  serieus walgelijk stukje intrigatie zenne dees
  koyaanisqatsi: wat wilt ge...? HET VERVAL...

  dat kan moeilijk het verhaal vertellen van een man die aan bloemschikken begint te doen...
 • aquaangel
  bij het betere merk glijmiddel heb je geen last van naweeen :))

  plakt niet en is geur- en smaakloos

  ai ai en wat een stuk is dit..... gedurft en niet zomaar uit de losse hand geschud ;)

  knap

  xx
  koyaanisqatsi: het is combinatie van... nietwaar...
 • muis
  §2:kunnen gadeslaan. Maar is valt => ik geloof dat het "maar er valt niets..."

  Mm, als je nu glijmiddel tussen zijn duim en wijsvinger laat warm maken om er vervolgens haar vagina mee in te smeren, voelt het warm aan:)
  Het is blijkbaar eigen aan 'ouderen' dat zij zulke extreme vormen sex willen bedrijven. :) Ik zal het verder zeggen:)
  Graag gelezen
  koyaanisqatsi: de tip is nochtans genoteerd... gracias
 • Wee
  x
  koyaanisqatsi: xxx
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .