writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het Verval (46)

door koyaanisqatsi

Een wolf vindt altijd een schaap; waar en wanneer is slechts een kwestie omstandigheden en tijd.
Ik struin winkelcentra af, hang rond in caf's die gefrekwenteerd worden door hogeschoolstudenten en duik in het nachtleven alsof ik opnieuw twintig ben. Een paar keer had ik al bijna beet, ontsnapte het visje me maar ternauwernood, door omstandigheden waar ik geen vat op heb.
Maar ik heb tijd, ben geen jonggehuwde die er van droomt zijn kersverse bruidje zo snel mogelijk met zijn kerngezonde zaad te bevruchten en kan me dus veroorloven om als een kieskeurig roofdier op de geschikte prooi te wachten.

Zonder dat ik mijn zinnen specifiek op haar heb gezet, heb ik een paar dagen geleden mijn oog laten vallen op een frisse verschijning die telkens op ongeveer hetzelfde tijdstip in het park komt joggen. Het betreft een meisje met blond, modieus gekapt haar, dat zich met een getrainde tred voortbeweegt. Ze draagt altijd strak zittende outfits, sober van kleur en design, waardoor mijn aandacht niet wordt afgeleid van haar sportief gebouwde figuur, dat weliswaar afwijkt van het zogenaamde perfecte model, maar net zo zeer uitnodigt om betast en bemind te worden. Natuurlijk is ze verre van een ideale kandidate, alleen al omdat het niet eenvoudig zal zijn contact met haar te leggen, maar ik mag dan wel geen greintje ijver meer bezitten, op een plaatje wil ik mijn "draagmoeder" nu ook weer niet aangeboden krijgen. Een zekere moeilijkheidsgraad lijkt me zelfs bevorderlijk, al was het maar omwille van de sterkere ontlading die ze in geval van verovering zou teweegbrengen.
Een strategie heb ik vooralsnog niet uitgedokterd. Ik ga beginnen met me op het juiste uur op een bank in het park te installeren, met een boek dat de eruditie aard van mijn persoonlijkheid moet blootgeven. Welk boek is me nog niet duidelijk, maar er zal wel iets te vinden zijn dat haar moet aanspreken -een essay over afstandlopen, om maar iets te noemen.
Het spreekt vanzelf dat ik niet op n paard wed. Per slot van rekening is er geen sprake van liefde of verliefdheid, twee al te vaak met mekaar verwarde condities die zich ergens onderaan de afvalberg van mijn afgeschraapte menselijkheid moeten bevinden. Het is mij puur te doen om het vinden van een bereidwillige jonge kut, die in al haar onschuldige onwetendheid mijn sperma zal binnen laten, om me nadien met duivels genoegen te laten genieten van een jeugdig, zwanger lichaam.

Terwijl ik met de discipline van een prehistorische jager succes afwacht, heb ik me voor het bevredigen van mijn tot dierlijke botheid gereduceerde libido terug tot mijn oude gewoonte gewend. Ik bezoek zo nu en dan een hoer, die ik, naargelang mijn stemming en haar bereidwilligheid, op uiteenlopende manieren bevlek, de ene keer al wat decadenter dan de andere, ook al zijn mislukkingen van mijn kant beslist geen beperkte uitzonderingen.
En hoertje krijgt me met een zekere regelmaat over de vloer. Het is een buitenlands, nogal tenger meisje, met in verhouding van haar lichaam veel te grote borsten, en met een onuitwisbare droefheid in haar blik die verraadt dat ze het slachtoffer is van mensenhandel. Meestal berijd ik haar anaal, wat ze enkel toelaat omdat ik haar er buitenmatig gul voor vergoed. Ze ondergaat de daad in een extreme stilte die me, in tegenstelling tot wat verwacht mag worden, danig ophitst. Schuldgevoelens over haar met mijn met geld misbruikte onmacht heb ik niet. Dat ze er is in geluisd is natuurlijk tragisch, maar ze is ook duidelijk zo'n typisch dom gansje dat zich door de eerste de beste mooiprater eender wat op de mouw laat spelden; en het is nu eenmaal een ongeschreven wet dat je in dit leven een hoge prijs betaalt voor domheid.

Op het werk blijft het merkwaardig rustig. Sally Neuteboom werkt zich zogezegd in, al heeft het er veel meer van weg dat ze door een hele resem galante mannen wordt ingewerkt. Kwezel die ze is, lijkt ze niet eens in de gaten te hebben dat sommigen bijna beginnen te kwijlen van zodra ze in hun buurt komt. En daarmee is deze hoogbegaafde jongedame een hoogst uitzonderlijk geval, want aantrekkelijke vrouwen die zich geen flikker bewust zijn van hun sexuele macht, zijn net zo zeldzaam als eender welke bijna uitgestorven diersoort; wat haar trouwens langzaam maar zeker ook een geschikt slachtoffer voor mijn bedoelingen maakt... 

feedback van andere lezers

 • Wee
  Je schrijft z goed dat je de lezer slecht krijgt, haha.
  x
  koyaanisqatsi: Hh... (venijnig grijnzend)
 • SabineLuypaert
  ik word weer aangemaand om zwaar kerieus te blijven naar het vervolg, (smile)
  koyaanisqatsi: h?h?... (opzet geslaagd)
 • aquaangel
  kom maar op met die slachtoffers ;) *grinn*
  koyaanisqatsi: ze staan aante schuiven...
 • muis
  Wel een goed verhaal om een man zijn libido naar omhoog te halen:)
  'k zal het men vriendje voor af en toe eens laten lezen...wie weet:)
  groetjes
  koyaanisqatsi: omhoog... de correcte term, zowaar...

  (smile)
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .