writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Larry Totter en de zesentwintig strontvliegen

door sneakers1982

Wat verstrooid zat Larry Totter in zijn neus te pulken. Hij zat op zijn bed in het Grote Kasteel van Zwijndrecht. De les Anabolica was net gedaan. Wat haatte hij die les, en vooral die heks van een juffrouw Zaeghelip die de toekomstige tovenaartjes onderwees. Eigenlijk haatte Larry alle lessen. Dagelijks vroeg hij zich af wat hij in die rotschool deed, naast wat met een toverstokje zwaaien, zijn puberteit negeren en geile blikken sturen naar Gwendolien, een zogenaamd vriendinnetje. Jammer genoeg moest die rosse zeikerd van een Ronny zich ook altijd in zijn/hun buurt bevinden. Echt waar, die Ronny, dat vond Larry toch maar een eersteklas lul. Zo moest het Grote Kasteel ooit 'ns geëvacueerd worden, omdat mijnheer 2 verkeerde vloeistoffen bij elkaar gekletst had. Je had meester Bubbeloor zijn gezicht moeten zien. Dat viel met geen boek te beschrijven. In ieder geval, Larry was niet van plan zich nog veel langer te laten treiteren door die bende apen. Zijn wraak zou zoet zijn. O ja. Hij schoot een brokje snot weg met z'n vingers, en een boosaardige grijns krulde zich om zijn lippen.

De volgende morgen streek een warme zonnestraal over zijn gezicht. Larry werd langzaam wakker. Welke dag zijn we vandaag? Shit ja, woensdag.. Straks weer les van juffrouw Zaeghelip. Maar Larry had een plan. Ze zou nog raar staan kijken, die Zaeghelip. Héél raar. Larry sprong uit bed en trok zijn tovenaarspakje aan. Jezus, als er één ding was dat hij werkelijk hààtte, dan was het wel dat onnozel pakje. Het was eigenlijk 'n soort lange mantel. Het was gemaakt van zwart leder, met 'n rooie boord overal op gestikt. Zuchtend hijste hij zich in z'n pakje, kamde zijn haar, zette zijn brilletje op z'n neus en vertrok. In de gang kwam hij Gwendolien tegen, het geile diertje.
"Goeiemorgen, Larry!", zei ze, opgewekt zoals altijd. Larry kreeg een halve erectie.
"goeiemorgen Gwen, goed geslapen?"
"Als een betoverd roosje. Jij?"
"Als een dolle koe die net platgespoten is geweest door veearts Poprevette, die, naast zijn reputatie als hoerenloper, wel het een en ander af weet van beesten." Daar moest Gwendolien hartelijk om lachen. Ze hield wel van Larry zijn humor. Gwendolien bleef in haar lach. Ze begon eerst dieprood aan te lopen, daarna kleurde ze paars. "Godverdomme!", zei Larry, en gaf haar een mep tegen haar rug die er niet om loog, en die tegelijk de sluiting van haar bh vernielde. Gwendolien hervond haar adem, gelukkig, en dankte Larry voor de hulp.
"Nu moet ik wel eventjes terug naar m'n kamer voor een nieuwe bh, Larry. Ga je niet mee?" Zoiets liet Larry zich geen twee keer zeggen, maar ach, daar kwam Ronny al afgehuppeld, de achterlijke strontzak.
"Een goeie goeie goeie goeie goeie goeie goeiemorgen iedereen!", riep hij enthousiast. Larry kreeg er iets van. Al even enthousiast vloog Gwendolien Ronny om de nek. Larry braakte bijna.
"Goeiemorgen Ronny! Lekker geslapen? Ik moet nog eventjes iets gaan doen op m'n kamer, kom gerust eventjes mee als jullie willen."
"Nee hoor Gwennie, wij gaan al door naar de les, nietwaar Larry?"
"Als jij het zegt", zuchtte Larry onverschillig. Zo gezegd, zo gedaan. Larry en Ronny gingen naast mekaar gaan zitten in de klas van juffrouw Zaeghelip, die al druk bezig was met drankjes door mekaar mengen. Wat later kwam Gwendolien binnengehuppeld, en wrong zich tussen Larry en Ronny.
"Goed zo", zei Zaeghelip, "ik zie dat iedereen aanwezig is. Dan kunnen we er meteen aan beginnen, stelletje snotneuzen." Larry was dat mens strontzat, en greep vrijwel meteen naar zijn toverstokje. Hij mompelde een of andere toverformule, zwaaide met zijn stokje en FLITS!!!!! Daar stond juffrouw Zaeghelip volledig in haar blootje. Gwendolien gilde, Ronny viel vrijwel meteen in zwijm, en de rest van de leerling-tovenaartjes zaten bewegingloos naar hun naakte lerares te staren. De vrouw zelf stond geshockeerd en ongelovig haar meest intieme delen te bedekken. Maar dat was nog niet genoeg, vond Larry. Hij mompelde 'n andere spreuk, zwaaide met zijn stokje, en gillend viel juffrouw Zaeghelip op de grond. Ongewild gingen haar benen open, en een kanonschot van een scheet donderde door het klaslokaal, gevolg door zesentwintig strontvliegen die één voor één uit haar gat kwamen gekropen. De vernedering was compleet, vond Larry, en hij lachte en lachte terwijl de klas gevuld was door het gegil van juffrouw Zaeghelip, ander gegil door leerling-tovenaartjes, een verschrikkelijke schetengeur en zesentwintig strontvliegen. Larry lachte zo hard dat hij er warm in zijn gezicht van werd. Toen opende hij zijn ogen, een nieuwe rotdag was aangebroken.

 

feedback van andere lezers

 • nine
  Het is mijn ding niet, maar het is wel vlot en goed geschreven.
  Mijn puberdochter van 14 vind het "geweldig" :-)
  sneakers1982: ik veronderstel dat je dochter een harry potter-fan is?
  Tnx voor de fb!
 • SabineLuypaert
  LOL heerlijk deze, en hij schoot een brokjes nsot wegh ahah, en dokter poprevet (geweldige naam) zal zen werk hebben om dt gat te dichten ahaha, tjee strontvliegen, 't is om drie dagen in een wijwatervat te gaan zittehn hahaha zaaaaaaalig, benieuwd als den erwee hier langs komt) (hikt na)
  sneakers1982: Met dank voor deze lof :-)
 • simon_stevens
  hahaha, zaaaalig, de volwassen parodie van de Harry homo reeks... Dus weliswaar niet zo geschikt voor kids tot 12 vind ik :)
  Maar geweldige fantasie !!!
  Doe zo verder :)
  Groeten
  sneakers1982: Met dank :-)
 • muis
  Dit heb ik enrom graag gelezen. Ben ook niet zo'n Harry Potter fan:)
  groetjes
  sneakers1982: Ik heb zelfs nog nooit 'n HP-boek gelezen, of HP-film gezien :-) Leek me gewoon 'ns leuk om en parodie op die reeks te schrijven. Tnx voor de fb!
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .