writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het Verval (52)

door koyaanisqatsi

Haar lichaam is een beetje vreemd, maar wel op een opwindende manier. Het lijkt alsof haar opvallend lichte tepels bovenop haar niet al te grote, iets peervormige borsten liggen, waardoor ze me doen denken aan de hoedjes van eikels; er zit weinig welving in haar bovenlichaam en haar kont is in verhouding minder stevig dan de rest. Haar kutje is perfect gladgeschoren, waardoor haar vrij grote schaamlippen uitdagend geaccentueerd worden. Ook daarom laat ik mijn hoofd regelmatig tussen haar benen verdwijnen, wat ze duidelijk weet te waarderen. Zelf heeft ze zich -tot nu toe- maar heel even aan fellatio gewaagd en de wijze waarop vertelde me genoeg.
Maar ik dring nergens op aan, hou me aan de orthodoxe regels van conventionele sex die op haar leeftijd meestal een ruime voldoening schenken en vanzelfsprekend moeten volstaan om mijn doel te verwezenlijken. Ze houdt er wel van langdurig genomen te worden, wat ik met een binnenpretje in verband leg met haar hardlopen, maar wat tegelijkertijd een grote inspanning van me vergt. Vooral mijn rug begint me stilaan parten te spelen en verplicht me tot fantasierijke positiewendingen, die ik zo veel mogelijk als spontane variaties van mijn liefdesspel tracht te camoufleren.

De slaapkamer baadt in een dansende zee van theelichtjes en de geur van sandelhout, verspreidt door enkele wierookkegeltjes. Sfeer is duidelijk belangrijk voor Chayenne. Haar lichaam slaagt er op mysterieuze wijze in haar zachte parfum te vermengen met de zwoele geur van sex, waardoor haar lichaam als een pas ontdekte vrucht proeft.
Alles is er naar om een staat van bijna perfectie te bereiken maar ik voel me slechts een reiziger die een tocht door een tunnel van grimmige duisternis maakt. Bij iedere stoot die ik Chayenne geef schiet de brutaalste leugen die ooit over mijn lippen is gekomen als een bliksemschicht door mijn hersens.
'Je zal moeten oppassen, Theo, want ik neem niets,' waarschuwde ze toen ik op het punt stond om voor de eerste keer in haar binnen te gaan.
'Maak je geen zorgen, ik heb me laten steriliseren na de geboorte van mijn zoon,' luidde mijn antwoord; en ijskoude woordenreeks, schitterend van valsheid, stinkend van bedrog.
Voorlopig houd ik me in, alsof ik zoveel mogelijk zaad wil opsparen zodat ik haar straks, bij de apotheose, als een kansloze fokmerrie kan bevruchten, haar baarmoeder kan bestormen met giftig sperma waaruit het resultaat van mijn allerziekste gedachte zal opgroeien.

Ze zit op handen en knieŽn, beweegt met kleine schokjes vooruit en achteruit, terwijl mijn zware heupen tegen haar aan beuken. Onze copulerende geslachtsdelen maken een zacht, bijna zoemend geluid, waar haar regelmatige, droge kreungeluidjes als vuurvliegjes doorheen fladderen. Ik graai naar haar borsten, streel haar rug, knijp plagend in haar kont en bewonder haar geheel: een jong vrouwenlichaam omhuld met een ongemeen gave, blanke huid, een symbool van vergankelijke schoonheid dat ik zo diep mogelijk in de sarcofaag van mijn herinneringen wil opslaan.
Enkele vingertoppen raken mijn balzak aan en beginnen me gekmakend te strelen. Ik duw de hand weg, maar ze keert koppig terug om met dezelfde dosis ingetogenheid haar liefkozing verder te zetten.
'Je doet me klaarkomen, Chayenne,' probeer ik haar op vermanende toon te stoppen.
Maar ik krijg geen antwoord; als een ondeugend kind houdt Chayenne zich doof en gaat ze verder met haar zaligmakende foltering. Het lijkt alsof alles wat zich in mijn lichaam bevindt zich in mijn borst samen balt tot een laatste vloedgolf van energie om vervolgens dwars doorheen mijn middenrif naar mijn zwellende fallus te rollen.
Ik knijp diep in het vlees van Chayenne's dijen, sla mijn hoofd achterover en laat, onmachtig om mijn uiterste moment van kwestbaarheid in stilte te smoren, een diepe kreun uit mijn keel omhoog ratelen terwijl mijn orgasme zich als een vuurbal in de door mij misleide vulva boort. Of is het: misbruikte?

 

feedback van andere lezers

 • muis
  Het klinkt eerder als misbruikt ja:) Als hij ze zwanger wilt maken en daarom liegt dat hij gesteriliseerd is... tja, dan is het misbruiken.
  Voor de rest een prachtig deel:)
  Genoten
  groetjes
  koyaanisqatsi: thnks muisken
 • SabineLuypaert
  eens met muis, de vuile leugenaar zeg (maar ook zij is niet snugger he, vreemde man, niets rubberke en al) maar (smile) geire gelezen op dezn virjdagavond jajaja
  koyaanisqatsi: misschien denkt zij: brave, oudere man, weduwnaar, gesteriliseerd... dat kan zo wel...
  en dat vriend Theo een wienig sympathiek figuurke is, wisten we al langer...
 • aquaangel
  Mee daarom laat ik mijn hoofd regelmatig (mee daarom?)
  schreef je niet eerder seks met ks dan met x in voorafgaande delen??

  ik loop wat achter maar haal alles weer in hoor............
  xx

  koyaanisqatsi: Moet "ook" zijn...

  thnks

  xx
Er zijn 11 bezoekers online, waarvan 0 leden: .