writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het Verval (53)

door koyaanisqatsi

Aangezien we mekaar op regelmatige basis ontmoeten, veronderstel ik dat we een relatie hebben. Van mijn situatie op het werk is Chayenne niet op de hoogte. Wat haar betreft ben ik directeur van een multinational en verder niets. Ze is zeker niet ge´mponeerd door mijn naamkaartje, en zo hoort het ook; voor hetzelfde geld mocht ik een eenvoudige bankbediende, een ambtenaar of zelfs een arbeider zijn. Ze beoordeelt mensen vooral op hun gedrag en hun denkwijze, en op die vlakken ben ik er blijkbaar in geslaagd mijn rol perfect te vertolken.
Wanneer onze ontmoetingen in bed eindigen laat ik natuurlijk geen gelegenheid voorbijgaan om mijn onverhoopte vruchtbaarheid opnieuw de vrije loop te laten. Soms probeer ik me Chayenne dan al voor te stellen als zwanger en betast ik haar ingebeelde gezwollen borsten en bolle buik; niet met de nieuwsgierige tederheid van een man die op het punt staat om voor het eerst vader te worden, maar met de instinctieve lust van een sater die een nimf bespringt.

Tussen de bedrijven met Chayenne in blijf ik een spook, breng ik mijn dagen door in gewilde afzondering, me 's avonds thuis of in een kroeg bedrinkend, of dwalend langs de straten, waar ik steeds de mogelijkheid open houd om een tweede slachtoffer te maken.
Aangezien ik niet met enige gevolgen geconfronteerd word, ga ik er van uit dat ik voorlopig geen last meer heb van blackouts, al weet ik dat natuurlijk nooit met zekerheid. Wanneer de herinnering aan "de vrouw" en de vertegenwoordigster van Anzac terugkeert, krijg ik het wel eens moeilijk, overvalt mij de panische angst dat het begaan van een misdaad zonder er enig besef van te hebben altijd tot de mogelijkheden behoort, en vlucht ik weg in de veronderstelling dat er geen andere oorzaak voor de "incidenten" was dan dronkenschap. Hieruit volgend zou gezond verstand mij moeten aansporen tot het temperen van mijn drankzucht, maar vermits het belang van gezond verstand in mijn ogen is gedegradeerd tot een politiek correcte naiviteit, hanteer ik de onverschilligheid van de doorsnee alcoholist -die ik in feite ook ben- als excuus om regelmatig aan mijn zwakheid toe te geven.

Ik begeef me nog steeds naar het park maar heb Chayenne aangemaand haar looptraining niet te onderbreken wanneer ze me passeert. Haar tegenargument, dat ze loopt om zich te ontspannen en niet om enige prestaties op te drijven, heb ik weggewuifd met mijn bekentenis dat ik ervan geniet haar voluit te zie gaan. In werkelijkheid wil ik dat ze toegeeft aan mijn verbeelding, waarin ze naakt, met haar borsten dansend, voorbijloopt, om nadien mijn ogen te laten proeven van haar van me weg wiegende kont.
Soms fantaseer ik dat ze wordt achternagezeten door een gespierde atleet die een staalharde, bronstige blik op haar gericht houdt en slechts een donkere plek afwacht om haar in te halen, het struikgewas in te sleuren en met een gigantische fallus de zijne te maken. Dan zie ik haar voor me, in de zompige bosgrond gedrukt, haar benen om zijn van zweet glanzende lijf geklemd, genieten met een overgave en een passie waarvan ze bij mij niet eens een glimp bloot geeft, en bedenk dat ik eigenlijk bitter weinig van dit meisje afweet.
Alsof dat enig belang heeft...

 

feedback van andere lezers

 • muis
  :) Sterk erotisch getint. Hij geniet alleen al bij de idee dat ze daar bloot loopt.
  Prima verval... of juist heropkomst van het libido?
  groetjes
  koyaanisqatsi: een vervallen libido dan?
 • SabineLuypaert
  die mens is precies onblusbaar he tussen zijn schroomloze buien door (smile)
  koyaanisqatsi: ja, "last" heeft hij wel een beetje...
 • aquaangel
  mooiiiii

  eh ja helaas loop ik niet meer hard, maar kan me er iets bij inbeelden hihi
  koyaanisqatsi: h?h?...
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .