writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

rood is BOEF.......OMERTA

door verf

Vroeger.
Situatie 1
Meneer X zegt 'ik was verslaafd aan heroine met de hulp van vrienden ben ik ervan af geraakt'.
Heden.
Meneer X zegt 'ik heb eventjes wat wiet gerookt
Toekomst.
'ik heb zelfs niet geinhaleerd'.

Situatie 2
Zoon van rechter, broer van advokaat, werkend voor de atheistische beweging. Krijgt, omdat hij zwaar verslaafd is en soms agresief is en daardoor nergens nog werk vind , een jobke bij die atheistische beweging. Kan de rest van zijn leven ongestoord in een gezelige beschute omgeving van zijn drugs genieten.

Situatie 3
Iemand komend uit een kans arm gezin . Na 22 jaar zwaar drug gebruik. Krijgt een duw valt met zijn hoofd op een steen . Geraakt in coma, sterft na een week. In de konigin der badsteden. Voor de rechtbank wordt geen rekening gehouden met de zwakte door het jaren lange drug gebruik, in de konigin der badsteden zijn er geen drugs gebruikers, slecht voor het toerisme. De rechtbank veroordeelt een marginaal, die aanwezig was, toen de val gebeurd.

Situasie 4.
Een bruin, wordt voor het vernielen van een zonewering van een winkel, zeven jaar in gevangenissen gestopt , waarna een rechter besluit dat Den bruin psichiatrische hulp nodig heeft. Hij veroordeelt hem tot interneering. Op een plaats waar er geen dokters, waar er geen terapien zijn enkel, bewaakers, met een opleiding van drie weken . Zijn situasie is uitzichteloos . De wanhoop slaat toe, na twee jaar wordt hij gevonden in zijn cel, in coma. Wat er gebeurd is weet niemand er volgt geen onderzoek

Concluzie de 'elite van dit land zorgt zeer goed voor zijn eigen volk. Eigen volk …….De rest wordt veroordeeld tot levenslange arbeit.
en de arme en bruin, geestelijk zieke patient wordt in gevangenisen gestopt
iedereen wordt verzocht cultuur-pesimistische ideeen te lozen iedereen blij in de sport en ontspaningsclub
netjes in de rij
vrolijk en vrij

 

Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .