writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

verminking moord

door verf

Er loopt hier ergens een vrouw rond, die haarzelf liet verminken omdat ze haar eigen verslaving niet de baas kon, die wil heroinegebruikers castreeren. Kent u ze, totdat haar eigen kind opeens vreemd begint te doen en een heroineverslaving wordt geconstateerd. Wedden dat ze antwoord, DAT KAN NIET BIJ MIJN KIND. Dan kan ze zoals de Deguchten en de Toebaken wel een plaatsje vinden in een van de abdijen van die heren. Die hun eigen volk eerst een probleemloos en zacht en goed betaalde baantje geven aan hun agresief en werkeloos geworden verslaafden.

Het kan ook anders maar daar zijn de puritijnen tegen. Hiedere onverzorgde en doode junk is daarom hun schuld.

Dertig jaar geleden had ik een café. In dat café was er een vrouw van middelbare leeftijd klant
vriendelijk intelligent altijd stijlvol gekleed Maar er was iets. Nadat we elkaar beter kenden vertelde ze mij , dat ze vroeger in een verschrikkelijke situatie had gezeten . Ze was heroïneverslaafde . De drang en zoektocht naar het middel zorgde ervoor dat ze eruit zag zoals de heroïneverslaafden die op straat ligen te verkommeren . Tot een sociaal assistent er voor zorgde dat ze van de medische dienst van het ocmw haar dagelijks dosis kreeg.

 

feedback van andere lezers

  • dannycant
    Schrijnende toestand.... Helaas te vaak realiteit.
    Het leven zoals het (zo vaak) is....

    groeten
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .