writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Liefste Honnepon

door henny

Liefste Honnepon.

Vanaf de eerste keer dat ik in je ogen zag was ik verkocht. De glans en de kleurschakering zijn nog steeds innemend, hoewel je al een dagje ouder bent. Ik zie je graag, ondanks je wel eens dwingend kan zijn als ik je bevelen niet meteen uitvoer. Je hebt liever dat ik slaafs ben. zeker in bed laat ik me niet graag ringeloren. Dan bepaal ik wat er gebeurt en niet jij, begrijp je?

Ja, in bed. Als ik met een van je lichaamsdelen, onder aan je rug, speel waaraan ik duidelijk je gemoedstoestand bespeur, er soms aan trek en over je grijzen haren aai, kun je soms sidderen van genot. Dan geniet ik van je. Soms heb je geen zin en als ik dan toch mijn wil op leg ga je naar zolder, om te slapen op het logeerbed. Spijtig vind ik dat, het is dan zo leeg naast mijn hoofdkussen. Lieverd, ik mis je dan zo!
O, nog iets, ik zag dat je haren op je hoofd dunner worden en je inhammen krijgt. Tja dat krijg je als je in de herfst van je leven bent. Troost je, ook mijn haar wordt dunner. Niet van hoeveelheid, maar van structuur, maar dat deert ons niet. We houden toch wel van elkaar.

Honnepon, ik begrijp nog steeds je voorkeur voor mijn schoenen niet. Ik weet dat er fetisjisten zijn en sommige de voorliefde voor schoeisel hebben. Mijn schoenen zijn plat, zonder hak en ik heb zeker geen naaldhakken aan. Niet echt erotische, zou ik zo zeggen, toch je kunt bijna niet wachten totdat ik ze uitdoe. Je steekt je neus er meteen in, begint te likken en betast ze van alle kanten. Soms schaam ik mij een beetje als ik je zo zie kwijlen. Zeker als er andere mensen bij zijn. Ik vraag me dan af wat ze over ons denken.

Lieverd, ik wil het eigenlijk niet zeggen, maar je kent me, ik ben eerlijk. Soms denk ik dat je een beetje dement aan het worden bent. Kijk, het plassen doe je in de bestemde ruimte, zowel boven als beneden. Maar oelemoelleke, je poept regelmatig in de hal. Juist achter het raam, waar iedereen doorheen kan kijken! De buurt gaat er schande van spreken hoor! Ik ben er al op aangesproken. Ik wil er eigenlijk een gordijntje voor hangen, maar ik ben bang dat je die dan voor andere doeleinden gebruikt.

Toch, honnepon, ik wil je nog lang niet missen. Je gespin en het mauwen dat je wilt eten. Je gesnurk als je op de bank diep ligt te slapen. Hoe jij je neervlijt voor de kachel en je poten uitstrekt Het zijn allemaal kleine dingen die jou zo bijzonder maken. Ik kan je zeker zeggen, in ons huis ben je de beste kat van de héle wereld!
Ik hoop dat jij met volgende Valentijn nog steeds bij ons bent.

Heel veel liefs,

Je trotse vrouwtje,
Henny.

 

feedback van andere lezers

 • lin
  Grappenmaakster! Heerlijk is dat he? De lezers even op het verkeerde been zetten. Je deed dat hier heel goed!
  Lieve groet, lin
  henny: Ja Lin, je kent me! Hahaha! Ik on het gewoon niet laten. ;)
 • aquaangel
  door het ding onderaan de rug was ik al snel voorbereid op een dier ;)

  gelukkig bleek het grijze ding geen olifant!

  hihi xx
  henny: Hahaha! Dit schreef ik voor de wedstrijd bij de verhalensite. Ik wilde er iets heel anders van maken. Gewonnen, terecht niet. Laten lachen, zeker wel!
  O, en deze site en de verhalensite zijn de beste sites die ik ken. Vandaar, van beide graag betalenden lid. {}
 • ERWEE
  Absoluut een giller, Hennie.
  henny: met een vette knipoog geschreven. :D Fijn dat je er om kon lachen, daar ging het mij om.
 • SabineLuypaert
  LOL plat van't lachen hier:o ik had het pas op't einde door dat het over de poes ging:o kzag jouw brave mannetje al voor de raam zitten, ... zijn neus in schoenen in bijzijn ... en zo oelemoeleke:lol:
  henny: Het zou niet goed zijn als Peter dat deed! :D Mijn missie is bij jou gelukt.
 • Mistaker
  Erg leuk verhaal Henny!

  Groet,
  Greta
  henny: Met een vette knipoog geschreven. Moet kunnen met valentijn. ;)
 • lief
  I love my dog too Henny
  graag gelezen
  liefs
  henny: Ik houd ook van mijn hond, hoor! Die komt alleen niet boven en in bed. Een verhaal met een knipoog geschreven en de foto van de kat staat op mijn profiel, vandaar deze invalshoek. ;)
 • Peerke
  Verrassend en heel onderhoudend. Leuk hoe je op het verkeerde been wordt gezet. Alleen lichaamsdeel onder aan rug zag ik niet voor me. Maar doet er niets aan af! Lekker om zo tussendoor te lezen. Dank daarvoor.
  Een trots lezertje,
  Peerke
  henny: Peerke, dat was de staart van de kat. Fijn dat je kon genieten van dit stukje.
  Mijn dank hiervoor.
 • muis
  Hey Henny
  In het begon dacht ik dat je het over jouw man had, maar toen bij die schoenen...tja, klopte niet meer:)
  Een mooi verhaaltje, grappig om te lezen:)
  De groetjes aan Honnepon:) en een dikke valentijnknuffel:)

  henny: Hahaha! Dat was ook mijn opzet! Heerlijk toch, zo mensen op het verkeerde been te zetten. Ik zal de groetjes aan honnepon Kanjer doen.
 • Hoeselaar
  Nogal dubbelzinnig in het begin en zelfs in het midden van je verhaal, ik moest eerst het einde zien aankomen om een kat tegen te komen. Je zet de lezer op het verkeerde been

  Willy
  henny: Hahaha. Dat was ook mijn opzet. Dit verhaal heb ik geschreven voor een valentijnwedstrijd. Ik wilde iets anders schrijven wat niet zo zoetsappig was. Dat is me blijkbaar gelukt
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .