writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Elena (extract uit manuscript)

door pisatelj

Sinds kort sta ik elke woensdag omstreeks 18u netjes te wachten bij de hoofdingang van de faculteit Letteren en Wijsbegeerte. Laura heeft tot laat dansles, waar mijn lief op woensdag uithangt, weet ik niet. Ik heb het te druk. In volle geilheid kijk ik uit naar de omhelzing van mijn nieuwe aanwinst. Meestal, zeg maar altijd, heb ik wat voor haar bij.

Het kunnen bonbons zijn of een zelfgebrande cd, of lipstick of één of ander sfeervol lampje. Heel vaak ook cake of witte pralines met een noot in het midden. In principe houdt ze niet van witte chocolade, maar voor dat soort pralines maakt ze graag een uitzondering. Verder kun je haar een plezier doen met alle soorten drop of met van die boterkoekjes met een dun laagje chocolade er overheen.

De dame die ik opwacht, heet Elena. Elke woensdag spoort ze van Leuven naar Gent. Om één les te volgen. Daarna onderwijzen we elkaar in de omzetting van tomeloze geilheid tot heerlijk bevredigende extase. Het betreft een geval van lust op het eerste gezicht. Misschien zelfs van liefde. Zij heeft het over 'vriendschap met rechten.' Sinds vorige week heeft ze het over 'vriendschap met verregaande rechten…en ook plichten'

We raken bepaald aan elkaar gehecht. Ik ben volledig in de ban van haar uiterlijk. Ze is1m62 klein. Blauwe ogen onder zwart sluik haar. Fijn gebouwd, met het meest perfecte stel borsten dat ik mij kan voorstellen. Ik ben geen borstenman, ik val meer op ogen, mooi lang haar, een speciale neus, de vorm van het gezicht. Maar háár decolleté valt mij op. Ze heeft een fiere B-cup. De vorm is ideaal, ze zijn stevig, de huid ervan is volstrekt rimpelloos. Als ik er over streel, schieten er meteen smachtende pijnscheuten door mijn ballen.

Het is een geweldig cliché, maar voor één keer klopt het: ze betovert mij. In haar buurt voel ik mij tot rust komen. Ik raak in een soort dromerige trance die mij niet onaangenaam valt. Vandaag eindigt haar les een kwartier voor tijd. Gelukkig ben ik al trouw op post. Een volle kus op de mond en dan benen we hard weg. Haar parfum doet me tintelen. Het gebeurt mij zelden, dit, het gevoel dat ik ben waar ik wil zijn. Zij voelt het ook, dat weet ik. Instinctief beseft ze dat ik haar gezelschap nodig heb. In dit geval ben ik niet te beroerd om daar ook eerlijk voor uit te komen. Op mijn kot hebben we seks, of mag ik voor één keer zeggen: bedrijven we de liefde?

In haar los ik op.Bij haar denk ik niet aan een ander. Ik heb alleen oog voor haar. Haar bewegingen zijn feilloos in hun opwindendheid. Haar lichaamsgeur drijft mij de muren op. Om van de geur tussen haar dijen nog te zwijgen. Niemand kust tederder dan zij. Nooit was ik mij bewuster van een zoen. Die lippen van haar zijn de zachtste. Ze proeven ongemeen lekker. Bij haar denk ik enkel in superlatieven. Ze is het enige meisje waarbij ik kreun als ik klaarkom. Ik heb er geen verklaring voor en ik weet zeker dat ik het niet fake.

Helemaal uitzonderlijk wordt het als ik zeg dat ik er vaak genoeg aan heb om gewoon met haar te liggen. Met haar in mijn armen. Twee matrassen op de grond. Rockmuziek op de achtergrond. Omringd door posters van mijn idolen. Haar sappen op mijn hand. Vreemd vertederd door de veeg menstruatiebloed die op mijn lavabokast is komen te zitten. Kaarslicht is er in dit geval niet bij gesleurd. In dit geval hoort het er bij. Het klopt, het is Ons. Zo lig ik met haar. Mijn kot een gezellige warboel van kleren, gedeeltelijk weggestouwde meubelen, lege glazen en flessen drank. Een brede glimlach lanceert zich om mijn mond. Elena merkt terecht op: 'William is in zijn hemel.' Ter bevestiging verbreedt mijn glimlach zich tot het uiterste.

Ik druk gemeend een kus op haar wang. Voor het eerst sinds mijn vroege kindertijd voel ik mij volledig geborgen. Een gevoel van dankbaarheid dekt mij toe. Met haar ben ik tevreden. Ook al raak ik bij dit meisje nooit uit mijn woorden en kan ik het spel niet spelen zoals ik het altijd speel. Ik lieg haar wel voor, maar het duurt nooit langer dan een dag, eer ik haar alles eerlijk, veel te eerlijk, opbiecht. Zij is het die me vormt. Ik ervaar haar als mijn tweede moeder. Een gevaarlijke situatie. Ze is verdorie vier jaar jonger dan mij. Ik zie haar eens per week en dat volstaat. Op andere dagen hoor ik niets van haar.Onze hongerige geslachtsdelen kennen elkaar enkel op woensdag.

 

feedback van andere lezers

 • aquaangel
  ik mis hier in dit verhaal een alinea verdeling?

  In haar los ik op.Bij haar denk (mist een spatie na de punt)
  niets van haar.Onze hongerige (idem punt spatie)

  leuk verhaal, goed opgebouwd, aangenaam om te lezen,

  er bestaat een Ned. boek dat heet vrijdag > VRIJ dag die dame had alleen seks met iemand op vrijdag ;O

  leuk!! ga door zou ik zeggen  pisatelj: dat boek ken ik niet.

  In mijn manuscript zitten veel gelijkaardige passages, kzal er in de loop van de week nog enkele online zetten.

  Groeten,

  William
 • Peerke
  Goed man!
  in haar los ik op.. vind ik juist mooi.
  De kleine dood in haar gevonden, en samen worden we een.
  Je gaat nu gelezen worden vriend.
  Houd de stukjes vrij kort en overzichtelijk.
  Ga meer van je lezen want je stijl bevalt me zeer!

  pisatelj: Komende van u, vind ik dit een bijzondere leuke reactie!

  Kzal uw raad opvolgen.

  Veel groeten,

  William
 • MyriadM
  je voert de lezer mee naar je thuiskomst, bij jezelf, door haar
  ik lees graag mee;
  pisatelj: dank u

  heel het boek is opgebouwd rond euh polygamie en zit dus vol van dit soort stukken
Er zijn 8 bezoekers online, waarvan 0 leden: .