writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

vrouw van mijn dromen 2

door pisatelj

Die nacht droom ik opnieuw van de Perzische prinses. Haar vader is vertrokken op een strafexpeditie, blijkbaar zijn er opstandige stammen in zijn provincie die geen belasting meer willen betalen.

In afwezigheid van haar strenge vader wordt de prinses driester. Ze blijft nu hele nachten bij mij en durft het zelfs aan om bij mij te slapen op de hooizolder. Pas tegen de ochtend sluipt ze terug naar haar kamer. Ik vind het geweldig dat ze dit doet, maar tegelijk ben ik doodsbang dat iemand iets in de mot krijgt.

We liggen samen in het hooi, ik lig in foetushouding tegen haar aangeplakt met mijn neus verstopt in haar zwarte haren die geuren naar rozemarijn vermengd met haar natuurlijke parfum.

Ik besef dat ik mij laaf aan haar bijna moederlijke liefde voor mij en hoop dat ik haar niet uitput daardoor.

Ze streelt mij zacht over mijn schouder en arm, kust mijn voorhoofd, draait vlechtjes in mijn haar.

Ik ervaar een levensgrote nood aan affectie. 'Nu ook al in mijn dromen', mompel ik.

'Wat?', vraagt de prinses verward.

'Niets, ik droomde even weg.'

Droomde even weg naar de werkelijkheid.

Na een tijdje voel ik mij terug opgeladen. Heb ik haar nu gedraineerd van levenskracht? Ik voel mezelf doorstroomd door agressief, mannelijk vuur, ik kijk haar aan met de blik van een kater die al maanden op keukenafval leeft en opeens een lekker, mals konijntje ziet voorbij huppelen.

Ik draai me over haar heen en laat mijn volle gewicht op haar doorwegen. Mijn handen grijpen haar polsen en ik richt me op, kijk haar strak in de ogen.

Nooit zag ik iets mooiers en voor één keer hoef ik mijn schoonheidsbeleving niet te faken. Ik mag alles met haar doen, ze vertrouwt mij volkomen en die gedachte windt haar op. Haar en mijn gedachten vormen één bewustzijn. Ik zie mezelf door haar ogen en weet wat zij het meeste verlangt: ze wil liefst van al bewezen zien dat ik haar zo hevig verlang dat ik er bijna dood aan ga.

Ik voel een ongekende bevrijding, fris als een pasgeboren hertenjong. Ik voel me echt zoals ik wil dat zij denkt dat ik me voel. Eventjes kan ik mijn eigen gedachtegang niet meer volgen en ik schud heftig van nee.

'Wat?', vraagt zij ongerust.

'Niets', zeg ik. 'Ik kan gewoon niet geloven hoe mooi je bent.'

Ze legt haar beide handen om mijn hals en trekt mij uitgehongerd naar zich toe.

Ik krijg eventjes een helder 21steeeuws moment: hoe neuk je verdomme een Perzische prinses?

Opnieuw schud ik van nee.

'Wat?', vraagt zij weer, maar deze keer lacht ze verwachtingsvol.

'Ik geloof dat ik droom', zeg ik.

Ze trekt mij nog steviger naar zich toe en fluistert in mijn oor:

'Luister goed, mijn gekke stalknecht, van al de mannen in mijn vaders rechtsgebied kies ik jou en jou alleen. Begrepen?'

Mijn beurt om te glimlachen. Ik penetreer haar vlot -blijkbaar doen we dit wel vaker - en aanschouw haar gezicht dat vertrekt van genot. Beter dan een seksscène in een Hollywoodfilm, hoewel ik gezien de context beter zou vergelijken met een Bollywoodfilm.

Als ze klaarkomt, lijkt het wel alsof ik heel mijn leven heb doorgebracht in koude en sneeuw en nu voor het eerst het ijs zie smelten op een warme zomerdag waarbij de zon haar kracht beetje bij beetje opslaat in elke cel van mijn verkleumde lichaam.

Mijn lichaam voelt aan als een stralende bundel liefde, net dat gevoel van die allereerste verliefdheid, maar dan nog enkele keren sterker. Ik zou kunnen wenen van geluk. In mijn orgasme lijkt het alsof mijn lichaam en mijn geest -vooral mijn geest eigenlijk- zich ontdoen van alle gifstoffen. Meer dan ooit ben ik mij bewust van elke seconde genot. Mijn zintuigen lijken tot het uiterste geprikkeld. Ik ervaar voor het eerst oprechte levensvreugde. Al de zorgen die mij normaal kwellen, mijn redenloze angsten, al dat is weg. Mijn hoofd voelt licht aan, geheel en al geleegd, omgekieperd als een prullenmand.

Met tranen in mijn ogen lig ik tegen een prachtig vrouwenlichaam aan, ik denk niet aan een ander, ik weet dat ik anders pieker en vreemde bijgedachten heb, maar kan nu helemaal niets verzinnen. Ik speur de horizon van mijn verstand af, maar stoot op geen enkele weerstand.

Ik beef over heel mijn lichaam, de prinses maakt zich zorgen. Als ik zeg dat er niets aan de hand is, dat ik overgelukkig ben, merk ik dat ik klappertand.

Ze strijkt zacht door mijn haren en zingt een kalmerend liedje voor me. Tot ze plots haar adem inhoudt.

'Wat?', vraag ik op mijn beurt.

'Hoor je dat? Er is iets op til.'

Ver buiten de stallen, is vaag gejammer van vrouwen te horen dat merkbaar toeneemt in intensiteit.

De prinses springt recht en kleedt zich aan.

'Wat gebeurt er?', vraag ik, maar ik heb het zelf ook geraden. In tegenstelling tot haar verwelkom ik het als goed nieuws.

'Mijn vader is dood', zegt ze kalm, maar zichtbaar aangedaan.

'Weet je dat zeker?'

'Heel zeker', waarop ze nog één keer diep ademhaalt en de stallen verlaat. Als ze langs me gaat, valt er koude tocht op mij.

Zo schrik ik wakker. Mijn lakens liggen op de grond, ik heb kippenvel. Ik krijg het extra koude, omdat ik in mijn eigen afgekoelde sperma lig. Met mijn billen plak ik aan mijn matras.

Ik besef dat ik de hele verwenste tijd dat Cybil al in Egypte zit geen enkele keer gemasturbeerd heb.

Nogal wiedes dat ik dan natte dromen krijg.

 

feedback van andere lezers

  • miepe
    leuk en grappig
    een beetje te mooi om waar te zijn, natuurlijk
    ggg!
    pisatelj: inderdaad, dat is waar.

    Maar in een droom kan alles he.

    Groeten,

    William
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .