writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Minimalisme deel 37

door koyaanisqatsi

Nu het vergif van de narcose en de pijnstillers zo goed als uitgewerkt was, werd Podgorny het verwachte slachtoffer van slapeloosheid. Hij keek zo laat mogelijk televisie, maar vermits die bezigheid steeds sneller irritante verveling opwekte, ging er geen enkel heilzaam effect van uit.
Moest hij een slaapmiddel vragen, zoals hem al een paar keer was voorgesteld, of geduldig afwachten tot zijn geest het opgaf en een korte maar natuurlijke slaap hem door het grootste deel van de nacht zou halen? Hij had altijd al een hekel gehad aan het nemen van medicijnen, maar uren in leegheid slijten was ook iets waar hij een grondige afkeer van had en dus gaf hij zich uiteindelijk gewonnen en duwde op de bel. Het duurde even voor er een verpleegster kwam aangesloft en in die korte wachtperiode dwaalde Podgorny's gedachten met tegenzin af naar mevrouw Pinter. Vernedering en schaamte begonnen opnieuw een gevecht te voeren tegen een gigantisch vraagteken waarachter een antwoord lag dat Pdogorny niet eens in een concrete vorm durfde gieten. Maar hij kon er niet onderuit: mevrouw Pinter had hem een fenomenaal orgasme bezorgd; een orgasme dat iedere vezel van zijn lijf had verschroeid, zelfs tot in zijn zo goed als gewicht- en gevoelloze armen had gebrand! Hoe viel dit te rijmen met zijn ondraaglijke machteloosheid -toch een immens gevoel van schande- die het zo ver had laten komen? Vooralsnog had Podgorny niet de moed om tot een bekentenis over te gaan, en dus stelde hij, als een man die met een schok tot de vaststelling is gekomen dat hij homosexueel is, of als een gelovige die zich met het gruwelijke feit dat zijn godsdienst een leugen is geconfronteerd ziet, het geven van het enige correcte antwoord op deze verzengende vraag uit tot op de dag dat hij geen kant meer op zou kunnen: mevrouw Pinters fellatio had hem tot op het randje van het waanzinnige opgewonden.

(Einde deel 37)

 

feedback van andere lezers

 • miepe
  ligt wat op de grens van spannend of niet spannend
  ik noem het dan maar "potentiele sensatie"
  koyaanisqatsi: of (ont)spannend
 • aquaangel
  prima
  koyaanisqatsi: thnks
 • doolhoofd
  Om het cru uit te drukken: een oud wijf dat goed kan pijpen.
  koyaanisqatsi: cru maar correct :-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 8

Uitstekend: 1 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .