writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

passie

door ps

Als de kop er eenmaal af is gaat de rest een heel stuk sneller.
Behalve deze keer.
Waren het zijn getrainde spieren, waar ik niet doorheen kwam? Of was ik toch een beetje verliefd? Mijn vingers dansten over elke spier, elke vezel van dat prachtige lijf.
Zijn brutale kop stond met wijd opengesperde ogen van op het nachtkastje toe te kijken.
Het lichaam was nog warm. Warm van onze passie.
Bij mijn laatste slachtoffer was ik slordig geweest en had een spoor nagelaten. De speurneus in hem had zich erin vastgebeten. Wekenlang volgde hij me, zonder dat ik echter nog een steek liet vallen. De man in hem bezweek voor mijn verleidingskunsten. Een 'toevallige' ontmoeting zorgde ervoor dat hij mijn minnaar werd.
Mijn eerdere mannen beloonde ik altijd met een romantische strandwandeling. Ik ontdeed me van hen in de duinen, waar ze opgehitst, gewillig mee naar toe gingen. De lichaamsdelen dumpte ik, apart verpakt in plastic, in zee. Elk deel op een andere plaats, op een ander tijdstip.
Hij was anders, bij hem was alles anders. Misschien had het wat kunnen worden tussen ons. Maar hij was politieagent en werd ook slachtoffer.
Voor hem kookte ik thuis. Het chocolade dessert lieten we staan voor een meer passioneel dessert in mijn slaapkamer. Op zijn hoogtepunt klikte ik hem met zijn eigen handboeien vast aan het bed.
Eindelijk bereikte ik mijn hoogtepunt, mijn passie.

 

feedback van andere lezers

  • sproet
    griezel, maar spannend opgebouwd.
    een lang verhaal in een notedop. :)
    ps: merci.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .