writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Jij en waar ik van houd

door pisatelj

Ik hou er van om je geest én je lichaam te stimuleren. Ik hou van de uitstraling die je sinds anderhalve maand hebt, ik hou er van om veel vrienden te hebben, ik hou er van om oppervlakkige intro's over te slaan als ik iemand nieuw leer kennen, ik hou er van om attent zijn, ik hou er van om als veilige burcht te fungeren voor jou.

Ik hou van de zon, ik hou er van hoe bepaalde stukken van Nirvana mij raken op een onbevattelijke, puur essentiële manier, misschien vergelijkbaar met de boeddhistische staat van Nirvana (tien op tien voor de die keuze als groepsnaam).

Ik hou er van om de dag van een vrouw te kleuren met één onnozel compliment, ik hou van je knuffels, van je geur, overal, ook van je geurschakeringen, want je ruikt niet altijd het zelfde, ook zeker niet 'daar', ik hou van de uitdrukking op je gezicht als je schroom overwint, ik hou er van om intens en passioneel te zijn en ik hou er van als anderen bevestigen dat ik zo ben.

Ik hou er van om mijn leven met jou te delen, ik hou er van om in je vlees te graaien en je te vermorzelen als je mij fantastisch laat klaarkomen, ik hou er van als je zegt dat ik in vergelijking met andere jongens meer geduld heb.

Ik hou van het respect dat ik voor je heb, ik hou ervan als je volledig ontspant onder mij en je laat meedrijven in de stroming van energie, ik hou van het schokken van je lichaam als mijn aanrakingen je tot een orgasme brengen, ik hou er van om de grenzen van oprechtheid af te tasten en ik ben mij bewust van mijn hang naar geestelijk exhibitionisme.

Ik hou van de nar aan mijn innerlijke hof die maakt dat ik mezelf nooit helemaal serieus neem. Ik hou er van om de lente te zaaien in de harten van mensen. Ik hou van podtekst, ik hou er van om te spelen met teksten, ik hou er van om historische figuren op te voeren in mijn fictie, ik hou er van om het sacrale te bevuilen.

Ik hou er van om een meisje te kruisen op een trap en samen met haar voor één tel stil te staan en elkaar in de ogen te kijken, omdat er een soort geregistreerde gezamenlijke reactie is op onze respectieve radars, ik hou van aanvullingen noteren in het dagboek dat ik bij houd van onze relatie, terwijl ik in mijn zetel zit bij zonsondergang en spaghetti kook.

Ik hou er van om jong te zijn en echt te leven. Echt te leven met Jou.

 

feedback van andere lezers

  • Magdalena
    Ode aan de liefde en ode aan het leven. Proficiat! Ik hou immens veel van het mengsel van kleine met grootste dingen, alles één. Magdalena
    pisatelj: ik hou zelf ook erg van die mengeling,

    groeten,

    Pisatelj
  • Klaver4
    vind dit mooi en omvattend, al staat er wel veel "ik hou" in
    natuurlijk, als ge van veel houdt..;o)
    gr
    klaver4
    pisatelj: ik doe het express, herhalingen storen mij ook mateloos
  • sproet
    bij aanvang stoorde ik me ook aan het vele "ik hou", daarna kreeg het voor mij de kracht van een mantra. jij en ik en een ode aan het leven, knap werkje!
    liefs, trees :))
  • aquaangel
    bij houd of bijhoud?

    gelukkig houd jij van veel; :)
    pisatelj: :-)

    van heel veel :-)
  • Liesje
    hoe prachtig is het niet om van zoveel zaken te kunnen houden!
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .