writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het nieuwe wijsheden woordenboek

door drebddronefish

Er zijn een paar zekerheden in het leven. Hier is er ntje om bij te schrijven in het boek van 'Ontegenzeggelijke waarheden'. Een boek met op zijn minst een hoog-intellectueel kantje eraan is het minst laatdunkende wat je er van kunt zeggen. Geheid! De flagrantste fout die de mensheid maakt is dat het boek gewoon genegeerd wordt. Uiteraard! Om evidente redenen.
Als je je witte onderbroek uittrekt en je het na een vaag vermoeden van een ranzig geurtje aan een grondig onderzoek onderwerpt, zou het wel eens kunnen dat je een bruine streep aantreft. Dat zou kunnen betekenen dat je aan n of andere obscure ziekte lijdt. En van n subtropische strekking. Een wormachtige parasiet die je darmen uitvreet. Nog niet vermeldt in de annalen der te determineren ziektebeelden.
Maar geen nood; de bruine vlek kan ook gewoon betekenen dat je dringend in bad moet. Maar daartoe dien je je snel eventjes te reppen naar de H&M om een nieuw setje geslachtsbeperkers of iets dergelijks. Redelijkerwijs in een terminologie die het best zijn nut bewijst.

Zekerheden en onzekerheden troef me dunkt. Maar een goede diagnose en enige te velde verworven wijsheden lijken me aan te raden. Ter plaatse weliswaar!

Een goede verstaander behoeft geen tweede onderbroekje!

 

feedback van andere lezers

 • Victoria
  goed geschreven!
  over de inhoud kan ik jammergenoeg weinig zeggen.... :-)
  drebddronefish: dank je zeer
  Eigenlijk kan ik inhoudelijk ook weinig toevoegen:-)
  groetjes
 • Liesje
  ik volg Victoria ;-)
  drebddronefish: jij ook zeer bedankt:-)
  groetjes
 • SabineLuypaert
  dat boek wil ik ook wel:o
  de vergelijkingen daarentegen deden me hmmm
  grinniken (smile)
  drebddronefish: Beetje achterstand wegwerken. Sorry als mijn fb op fb niet zinnig lijkt. Ik doe hier wat copy and paste. Ik moet wel, ik geraak er niet meer aan uit.

  G en erren
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .