writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

ochtendlijke pijpbeurt

door pisatelj

Ik ontwaak naast Cybil die me aangaapt. Ik wrijf mijn ogen uit en vraag kregelig: 'Wat?' Ik klink alleen maar kregelig, want ik ruik dat er complimenten in de lucht hangen en daar wil ik onverschillig op reageren. Dat staat namelijk lekker stoer.

Cybils lippen vormen een klinkende luchtkus. 'Ik keek terwijl jij slaapjes deed.' Ik trek één wenkbrauw op om te laten blijken dat ik dat vreemd vind, maar natuurlijk streelt zo veel bewondering mijn ego. Dat ego van me schiet de lucht in als een ballon. 'ik vind jou mooi', fluistert ze terwijl ze express klinkt als een kind van vier.

Ik span mijn schouders en nekspieren op om nog meer complimenten op te roepen, maar dan volgt onverwacht:
'Jakkes, niet doen, da's vies. Het lijkt wel of ze je dubbele schouders ingespoten hebben.'

Een beetje in de war -zo'n uitspraak ben ik van aanbiddende Cybil niet gewend- kus ik haar. Of wil ik haar kussen, want met een gemene glimlach in haar ogen wijkt ze terug.

Ik werp mij op haar en ze schatert het uit. Haar polsen grijp ik klem en ik druk ze in de matras. Daarna kus ik haar en duw mijn tanden in haar hals. Ik voel meteen dat ze geen zin heeft of dat ze in elk geval iets wil signaleren. Cybil heeft ALTIJD zin. Ze kijkt mij strak in de ogen en op de zelfde kinderlijke toon zegt ze: 'Ik heb vandaag niet zo'n zin om stoeitjes te doen.'

Ik zucht en kijk bezorgd. Ze bootst mijn teleurgestelde gezichtsuitdrukking karikaturaal na. 'Heeft mijnheertje zinnetjes? Moet ik hem pijpjes doen?' Ik trek één mondhoek naar beneden om te kennen te geven dat ik dat een aanlokkelijk aanbod vind. Mijn ballen doen pijn, een orgasme, of op zijn minst een ejaculatie, er is een verschil, lijkt mij op dit moment van het allergrootste levensbelang.

'Vraag het mij.', zegt ze. Ik twijfel, ik smeek niet graag en daarom blaas ik pffft als teken van protest. 'Niet pijpjes doen?', vraagt ze met haar geacteerde piepstem. Ik knik van wel. 'Dan moet je vraagjes doen'. Dit gaat goed fout, bedenk ik, als ik zo stil mogelijk in haar oor fluister of ze mij alsjeblieft wil 'pijpjes doen'.

Ze duwt mij achterover op bed, geeft mij één kus op mijn mond en duikt dan lager, ze loopt met haar lippen traag mijn borstkas af en bijt in mijn tepels. Ze loopt mijn lichaam af tot mijn knieën, maar slaat mijn kruis over. Daarna gaat ze met haar gezicht op de bovenkant van mij dij liggen. Haar ene hand komt traag omhoog van mijn knie naar mijn middel toe. Terwijl ze dit doet kijkt ze mij met haar fonkelend stoute ogen aan. Ze stopt even en bindt haar haren strak achteruit, los haar komt in de weg te zitten bij 'pijpjes doen'.

Ik volg intenser dan anders de contouren van Cybils gezicht.. Het heeft iets reptielachtigs en ook iets van een skelet, vooral als ik haar haren wegdenk. Ze heeft een smal gezicht met een grote neus, fijne lippen, ik kan niet helemaal goed zeggen wat er mij precies in aantrekt, uiteindelijk houd ik het zoals steeds op uitstraling.

Cybil straalt een ongewone mengeling uit, kinderlijkheid gekoppeld aan de gestrengheid en de kilte van een kampbewaakster van de SS. Ze ziet er dan ook perfect Arisch uit. Als ze een voller gezicht zou hebben en krullen zou ze mooi kunnen doorgaan voor Eva Braun. Soms noem ik haar Blondi. Weet zij veel dat dit de naam van Hitlers hond was.

Na de praktische aanpassing van haar kapsel landt ze met haar wang terug op mijn dij, haar hand met de lange nagels loopt rondjes omheen mijn kruis. Ze pest mij al te graag. Uiteindelijk komt haar hand bij mijn balzak. Met één van haar scherpe nagels strijkt ze er zachtjes overheen tot ze met haar hand stevig in mijn ballen knijpt en ze naar beneden trekt.

Dit doet mij opwippen van genot, ik krom mijn rug en zucht. Daarna kneedt ze mijn balzak en uiteindelijk loopt ze met haar tong langs de stam van mijn lul, tot de kop in haar mond verdwijnt. Terwijl ze zuigt op mijn lul lijkt haar hoofd nog meer op een ontvelde schedel.

Cybil weet na al die tijd vrij goed wat ik wil. Ze richt zich op, zodat ook haar tweede hand bewegingsruimte krijgt. De ene hand blijft in mijn ballen knijpen en de andere trekt mij af, terwijl haar lippen stevig op en neer dansen rond mijn eikel. Dit is de snelste methode om mij te laten ejaculeren.

Drie kleine schokken zijn de voorbode van de ontlading, ze versnelt haar tempo en daar volgt naar schatting 10 cc bitter vocht. Toegewijd als ze is, houdt ze mijn lul in haar mond tot de golven van het orgasme volledig weggeëbd zijn.

Pas dan slikt ze, met een gezicht alsof ze op citroenen zuigt. 'Shit jong, zo veel', roept ze gespeeld verbaasd uit en ze hoest even. Ik trek een schaapachtig schuldbewust gezicht en trek haar op mij. Ik wil haar op haar beurt verwennen en maak aanstalten om haar te beffen, maar ze weigert. 'Ik hoef niks', zegt ze. Ik dring aan, want dit vertrouw ik niet, maar ze houdt vol, ze hoeft niks. Liever wil ze samen in bad.

 

feedback van andere lezers

  • Ghislaine
    Russen aan het front zijn soms de oorzaak van 'Ik hoef niets."
    pisatelj: Ok, dan zal ik ook nog duidelijk maken dat het ook niet aan de Russen ligt,

    want dat bedoel ik niet,

    dank je,

    Pisatelj
  • Mistaker
    Leuk onderwerp, dito uitwerking!
    Ik ben nu met een nieuwe Fout behang bezig warin pijpen ook een rol speelt maar nu ik jouw verhaal gelezen heb...amai... ;-)

    In de titel heb je per ongeluk: ochtendelijke gezet i.p.v. ochtendlijke

    Dobry vecher, spokoynoy nochi!

    G
    pisatelj: merci om mijn fout gespelde titel onder de aandacht te brengen

    benieuwd naar jouw pijpfragment,

    een vriendin vroeg zich af waarom ik weinig pijpscènes schrijf, mijn antwoord was:

    omdat vrouwen via pijpen mannen aan zich binden en hen kunnen verslaafd maken aan hen

    en waarsch ook omdat ik in bed overwegend een op mijn partner gerichte uitslover ben

    kus,

    Pisatelj
  • sproet
    ik mag je op elke manier, ik bedoel natuurlijk op schrijversvlak.
    typfout: van mijN dij liggen.

    liefs, trees :-)
    pisatelj: :-)

    ik mag jou ook

    kus

    Pisatelj
  • Klaver4
    Allez, u moet ik ook niks meer bijbrengen over waar de naam van de groep 10CC komt...
    Scherp van het mes geschreven, sexy als ge in de stemming bent, nie direct sensueel wat mij betreft, maar dat is ook net nie uw bedoeling denk ik met Cybil.
    Ik volg mistaker en sproet (trouwens de enige twee die mijn eerste verhaal meelezen tot nu, waarvoor dank, al moet het gezegd, het is van een ander soort..;o)
    gr
    klaver4

    pisatelj: nee, sensueel is dit niet:-)

    als mijn blokperiode rustiger wordt, kom ik dat verhaal zeker meelezen,

    groeten,

    Pisatelj
  • lief
    heb je Deep Throat gezien amai, miijn clitoris zit gelukkig niet in mijn keel......

    ggl liefsxxx
    pisatelj: :-) :-)

    nooit gezien, maar is bekende (beruchte?) film :-)
  • aquaangel
    AAN LIEF: IK HEB GEEN KEELDINGETJE MEER (HUIGJE) haha dus ik ga voor deeptrhroat 2 DEZE IS ZEKER AAN VERNIEUWING TOE

    GRAAG GELEZEN MENEER dt
    pisatelj: mijn hoofdpersonage doet -tenminste in deze passages- niet aan amandelmassage, maar de lezers zijn daar blijkbaar wel voor in :-)

    good to know
  • jamal
    tsjonge tsjonge tsjonge...what een movie!
    ik hoef niet meer naar Canal+ te kijken, de verbeelding
    is sterker dan het uitgebeelde.

    pisatelj, wat kan jij waanzinnig goed beeldsprekend schrijven!!
    echt, mijn complimenten en diepste bewondering...

    jammer dat mijn vrouw nu slaapt of zal ik haar ontwaken?? haha

    groeten
    Jamal
    pisatelj: dilemma, euh, ALS je haar ontwaakt, doe het dan als een vuurstorm van passie, dan hoor je haar vast niet klagen :-)
  • Liesje
    jouw tekst en de feedback van Jamal zeggen op zich al genoeg... Canal+ heeft hier inderdaad niet veel meer aan... Allemaal Pistalj lezen, zou ik zeggen...
    pisatelj: moet ik represailles vrezen van een verbolgen Canal+ bestuur??
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .