writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Mijn tepeltjesdroom (nav een antwoord op mijn feedback)

door backie

Ik las laatst een kortverhaaltje op deze site, getiteld 'tepeltjesdroom'. Sindsdien heb ik elke nacht dezelfde droom. Ik ga het niet onder stoelen of banken steken, maar ik ga de laatste dagen met volle goesting in bed. Mijn vrouwtje ook, maar dat is nu even niet aan de orde. Gisteren lag ik al om acht uur 's avonds in bed. Ik kon gewoon niet langer wachten om naar dromenland te gaan. ' k Heb er zelfs een mooie sportdocumentaire voor gelaten. Overdag zwoegde ik als een beest om bekaf en zo vroeg mogelijk in slaap te kunnen vallen. Hoe eerder in bed, hoe eerder de droom. M'n vrouwtje begreep er niets meer van.
Om de schrijfster niet in verlegenheid te brengen, wat volgens mij onmogelijk is, zal ik haar niet bij naam of pseudoniem noemen. Ik noem haar lukraak 'Mansion'. Ik ga nu mijn droom met jullie delen.
Het begint steeds met een rijmgedichtje dat Mansion me naakt voorleest:

Ik ben een dromerige dame
met buitenmaatse tepeltjes
en soms moet ik me schamen
voor m'n hangende klepeltjes

kom maar in onze droom
en beroer ze allebei
zet ze onder stoom
maak ze (op)recht blij

laat ze blozen van genot
bejubel ze met veel lof
vergeet het zevende gebod
wandel in m'n tepelhof

En dan kom ik op het toneel. Behulpzaam dat ik ben, kan ik zo'n smeekbede niet negeren. Ik leg me neder naast haar. Ze heeft een wazig gelaat. Het is Mansion, dat is zeker. Maar haar niet kennende, kan ik het vage gezicht niet thuisbrengen. Is ze nu knap of lelijk, het doet er niet toe. Ze heeft een prachtig lichaam, althans in m'n droom. Alleen die hangende klepeltjes, daar schort iets aan. Maar daarom ook ga ik elke nacht naar haar toe. Dus ik lig naast haar, beiden naakt, en beroer beide tepeltjes heel lieflijk tot ze me letterlijk recht in de ogen kijken. Ze genieten, de tepeltjes en ook Mansion. Er wordt niet gekust of wat dan ook. Enkel die erotische beroering, een uur lang. Dan sta ik op het punt om via een tepelhof uit mijn droom te stappen. Ze smeken me alledrie om te blijven, of tenminste om morgen terug te komen. Ze willen elke dag genieten van mijn fluweelzachte vingers. Ik kijk nog even om en zie de tepelhoofdjes alreeds hangen.
Dan schiet ik meestal...... bezweet wakker. M'n vrouwtje zit met gefronste wenkbrauwen over mij gebogen.
"Wie is in godsnaam Mansion," vraagt ze.
"Ach meiske," antwoord ik heel onschuldig, "dat is de bijtende hond van een broer van de buurman z'n minnares. Een echte teef. Een bitch die me nachtmerries bezorgt."
"Jaja," zegt ze, "en zo te zien ook een erectie. Word je nu helemaal gek!"
Ik draai me dan verlegen op m'n buik en denk nog even aan mijn droom.
"Verdomme Mansion," peins ik, "jij met je vervloekte tepeltjes!"

 

feedback van andere lezers

  • Vansion
    hé mackie, een schitterende wraakactie. zowaar ik vansion heet ... ik zink weg in een allesverterende schaamte ... vol nachthengsten en zo ...
    backie: Dit is natuurlijk geen wraakactie, Vansion. Je daagde me uit, en zie hier het resultaat. Ik wou je even sarren. Het is pure fictie (droom spijtig genoeg alleen maar van dingen waarin ik het slachtoffer ben), maar zal er vanavond eens aan denken voor ik in slaap val. Thanks voor de inspiratie, en heb je nog ergens problemen, laat het maar horen.
    groeten. backie
  • geertje
    backie
    als dit een "wraakactie" is, heb je ze toch schitterend verwoord.
    ik kan er nog meer over zeggen, maar doe er beter toe te zwijgen...
    SUBLIEM
    dat wel !
    groetjes, geertje :-)
    backie: Wraakactie is een zwaar woord, geertje. Een schriftelijke vergelding, dat klinkt veel liever. En nu maak je me wederom nieuwsgierig wat je nog wou zeggen.
    groeten. backie
  • dichtduvel
    Verdomme Backie, blij je hier te zien man! It's lonely here, grtz, Jef
    backie: Hallo Jef. Ik ben nooit weg geweest. Heb altijd anoniem gelezen, nooit feedback gegeven. Maar ik beloof je daar verandering in te brengen vanaf morgen. En ik ga ne keer proberen iets te schrijven, maar ik vrees.
    Bedankt voor de enthousiaste herverwelkoming. backie
  • erinneke
    Literair gezien niet het meest hoogstaande. Het taalgebruik mag wat opgekuister als je het echt vlot wil doen klinken. De titel is natuurlijk raak, anders was ik niet komen lezen. De inhoud heeft me wat ongemakkelijk gemaakt. Maar goed, het heeft dus wel "een" indruk nagelaten, dus ik hou het bij goed.
    backie: Was een snel antwoord op een feedback en verhaaltje van Vansion. Ze daagde me een beetje uit.
    Absoluut geen hoogstandje. Alhoewel, met Vansion in bed kan tot alle standjes leiden. Zie je, mijn fantasie slaat weer op hol. Snel iets anders lezen.
    groetjes. backie
  • SabineLuypaert
    PROEST ik zou begot niet kunnen vermoeden wie mansion h-si ahhaah, maar een ding weet ik wel, tepels hebben we allemaal. Vond deze heel leuk en leuke dingen zijn nodig (smile)
    backie: We zijn nu een jaar later en deze droom is verdwenen. Nu ik weet hoe Vansion er uitziet(geen hangende klepeltjes meer), lijkt mijn barmhartig werk volbracht. Ze is me heel dankbaar en droomt nu op haar beurt over een hangende Zackie. Ik voel elke dag beterschap.
    Bedankt en de groetjes. backie
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .