writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Minimalisme deel 61

door koyaanisqatsi

Podgorny werd wakker door de zweetlucht die in zijn gezicht blies. Het binnenvallende zonlicht kleurde één helft van het gelaat van de vrouw okergeel terwijl de andere, half weggezonken in de slapheid van de versleten matras, donker bleef.
Fierheid, niets dan fierheid, walste als een felbegeerde chaperon doorheen Podgorny's gedachten. Terwijl Harry Fitzpatrick het met een beeldmooi, jong hoertje had aangelegd, had hij gekozen voor de verlepte dienster met haar hangbuik, kleine, slappe borsten, uitgezakte kont en ruwe, haast mannelijke gelaat. Door het leven te leiden van een huurling had hij veel verleerd, maar de kunst van het perverse verlangen de lelijkheid boven de schoonheid te verkiezen, was hij steeds beter gaan beheersen. Terwijl hij met half geopende ogen naar de slapende vrouw bleef staren, vervulde zijn hart zich met dankbaarheid aan het adres van mevrouw Pinter, die hem met deze uitzinnige vorm van genot had laten kennismaken.
De hele tijd van de geslachtsdaad had hij het zich beklaagd dat de elektriciteit was uitgevallen waardoor hij zijn ogen de kost had moeten geven in het flauwe schijnsel van een zwak brandende petroleumlamp. Het had hem belet ten volle van de wiegende bewegingen van de vrouw haar slapheid te genieten en gedwongen meer met zijn handen te "kijken" dan hem lief was -het betasten van de onaantrekkelijkheid deed immers afbreuk aan haar opwindende kracht en getuigde in zekere zin zelfs van een gebrek aan respect.
Ter compensatie had Podgorny nagelaten een condoom te gebruiken, een onverantwoorde keuze waar de vrouw met haar ogenschijnlijk aangeboren gelatenheid geen graten in had gezien, zelfs niet toen hij zijn zaad tot twee maal toe in haar had uitgestort.
Bij de gevolgen van zijn misplaatste ridderlijkheid stond Podgorny niet stil. In zijn nieuwe wereld, waarin de dood het leven overheerste, was het opdoen of doorgeven van een geslachtsziekte een handeling als een ander en leek het verwekken van een kind net zo absurd als het herontdekken van de rede.

De hitte in de kamer werd ondraaglijk. Podgorny trok de lakens, klam van het zweet, van zich af en ontdekte enkele vlokken van zijn opgedroogde zaad in het dikke schaamhaar van de vrouw. De drang bekroop hem om ze één voor één weg te plukken maar uit angst de vrouw te wekken hield hij zich in. Om één of andere reden, die hij geen vorm kon geven, wilde hij absoluut niet dat vrouw wakker werd terwijl hij nog aanwezig was. Zeker nu niet, op een tijdstip dat zijn ogen eindelijk ten volle het lamentabele voorwerp van zijn genotzucht konden observeren. Hij bekeek haar met een rust, een sereniteit die hij nog nooit eerder in zijn leven was gewaar geworden, en die volgens hem te danken was aan de extreme gewelddadigheid die hem in zijn hoedanigheid van huurling omsingelde. Het logische gevolg was een diepe ontroering, die zich vertaalde in een onbeheersbaar verlangen één van haar borsten in zijn mond te nemen. Maar net toen zijn lippen op het punt stonden een tepel te omsluiten, deed een zware ontploffing de kamer als een kaartenhuisje in elkaar klappen

 

feedback van andere lezers

 • sproet
  wat nu?!?!

  liefs, sproet
  koyaanisqatsi: wel... dat vraag ik mij ook af...
  x
 • doolhoofd
  Komen er nog levenslessen of wordt het seks seks en nog eens seks?
  koyaanisqatsi: kies maar :-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 6

Uitstekend: 1 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .