writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Contactadvertentie (5) soixante-neuf à la carte

door sproet

Gerard stelt Lucille voor aan zijn vrienden, ze bloost als hij zegt: 'ze was een van mijn favoriete moeders als ze haar zoon aan de academie kwam ophalen.' Ze denkt aan de brief en ze glimlacht naar de andere mannen. Die nemen haar van kop tot teen op en ze merkt goedkeuring.
De man naast Gerard stelt zich recht en gebaart met zijn hand dat ze naast hem mag plaats nemen. Lucille vind hem knap, hij heeft iets guitigs in zijn gezicht en ze voelt zich vooral gevleid uitgenodigd te zijn in zijn blik. Gerard is als altijd druk doende, stelt haar gastheer voor: ' dit is de gevaarlijkste vrijgezel van de stad, ze noemen hem Yvan de verschrikkelijke. Geen enkele vrouw is veilig voor hem of bij hem. Je bent gewaarschuwd, ik heb gezegd wat ik moest zeggen!'

Naast Yvan zit een vrij corpulente man, verscholen achter een walm van een dikke sigaar. Gerard gaat verder met zijn betoog: 'Als je centen teveel hebt en een goede belegging zoekt, één adres dat van de Maurice." Maurice licht zich even op om een hand te geven en iets te mompelen dat op een 'aangenaam' lijkt. Niet mijn type denkt Lucille en haar blik zoekt Yvan.

Ciska heeft zich ondertussen naast Gerard genesteld en stelt zich zelf voor: ' Hoi, ik ben Ciska, een vriendin van Luce en het is tof dat we erbij mogen komen zitten. Waar hadden jullie het over?'
Karel komt de bestelling opnemen en trakteert de vrouwen op een knipoog, de mannen bestellen nog een blonde Leffe. Ciska en Lucille blijven trouw aan hun witte wijn.
Yvan en Maurice zijn bestuursleden van de harmonie en zijn na de vergadering nog wat aan het napraten in het café. Nu gaat al hun aandacht naar het vrouwelijke gezelschap. Gerard en Ciska zijn al snel in een onderonsje verzeild en Lucille hoort haar vriendin giechelen. Maurice zorgt voor de nodige rokerige mist sfeer en houdt zich afzijdig van de gesprekken.

Lucille kan haar ogen van Yvan niet afhouden, ze is verloren en alle verlegenheid valt van haar af. Yvan draait zich zijdelings naar haar en stelt haar honderden vragen tegelijk, hij is geïnteresseerd in deze dame. Ze straalt mysterie uit, ze is mooi alhoewel zwartharige niet zijn type zijn. De conversatie komt vlot op gang en Lucille vertelt over zoveel en zoweinig, ze bevraagt hem en ze krijgt antwoorden terug. De twee vinden elkaar in het gewoel van het gelag en merken niet eens dat Maurice na een korte groet is opgestapt. Yvan slaat zijn arm om haar schouder en Lucille geeft met een korte rilling aan dat ze het prettig vindt.

Ze schrikt op als Ciska haar een kus op de wang geeft en zegt dat ze met Gerard vertrekt. Gerard wenkt naar Karel en doet met zijn vingers het betaalteken. Karel komt met de rekening naar hun tafel en Lucille vraagt naar de tijd. Ze schrikt wanneer ze hoort dat het al tien uur vijfenveertig is. Er ontstaat een klein dispuut tussen beide mannen, wie de rekening gaat vereffenen en ze besluiten tenslotte te delen.

Lucille stelt zich recht en zegt: 'Jammer Yvan, maar ik moet er ook vandoor, morgen is het vroeg dag.'
' Geen probleem, ik breng je thuis.'
' Doe geen moeite, het is maar een honderd meter hiervandaan.'
' Reden temeer om het wel te doen.'
Buiten nemen de twee koppels afscheid en gaan elk een andere richting uit. Ciska roept nog na: ' Braaf zijn, he!' Gerard en Ciska hebben ongeveer dezelfde lengte, ze lijken wel broer en zus.

Yvan slaat zijn arm om haar heen en trekt haar dicht tegen zich aan. Lucille voelt zich beschermd en ze kijkt glimlachend naar hem op. Hij trekt haar nog dichter en drukt een kus op haar voorhoofd. Veel te vlug staan ze voor haar deur, Lucille wil afscheid nemen met een kus. Hij kijkt haar aan en in zijn ogen ligt alles wat ze verlangt. Ze opent de deur en zijn ogen vragen: 'is het ok?' ze wenkt terug met een oogopslag en een lieve glimlach.

Wanneer ze beiden in de gang staan, denkt Lucille: shit de brieven liggen nog op tafel. Ze vraagt Yvan om nog even te wachten. Ze stormt de living in en gooit al de brieven in de schoendoos en verbergt ze onder de kast. Met een brede zwaai opent ze de deur en laat Yvan haar territorium in. Bruusk neemt hij haar hoofd tussen zijn handen en kust haar lippen met zijn tong open. Lucille is wat verrast, maar laat zich meevoeren in het spel. Ze ontmantelen elkaar en laten de jassen gewoon op de grond vallen. Hun monden laten elkaar niet los en ze friemelen mekaars kleren van het lijf. Lucille lokt hem mee naar de sofa en vleit zich neer, ze spreidt zachtjes haar benen. Hij komt op haar liggen en streelt haar zacht over de haren, hun ogen blijven met elkaar communiceren. Zoenend bewandelt hij haar lichaam, zijn lippen spelen met de hard geworden tepels. Zijn tong draait rondjes in haar navel en ze kirt van genot. Hun spel is niet meer te stuiten en hij daalt langzaam met zijn tong tussen haar schaamlippen. Ze richt zich langzaam op als hij haar klitje beroert en met haar handen geeft ze aan om hem te wentelen. Yvan heeft het begrepen, stopt even met beffen en neemt haar hoofd tussen zijn benen. Zijn stijve pik wordt gretig door haar lippen omsloten en naar binnen gezogen. Hun lichamelijke hunkering voltooit zich in een extatisch orgasme.

Drie uur geleden totaal vreemde mensen voor elkaar hebben een grens overschreden. Lucille beseft dit en blijft roerloos liggen, Yvan wentelt zich terug op zijn zij en kijkt haar aan. In zijn ogen ligt geen schaamte, geen spijt en in haar oor fluistert hij: 'dank je.'wordt vervolgd...

 

feedback van andere lezers

 • Mistaker
  Nou die gaan er lekker tegenaan!

  O ja: niet meer te stuiten (1 t)

  Liefs,
  Greta
  sproet: was op bestelling en is afgeleverd, maar nu zit ik er mee in mijn verhaal met die Yvan de verschrikkelijke!

  liefs, trees
 • Magdalena
  eindelijk!!
  amaai, hier heb ik op zitten wachten!

  verdikke dit is spannend

  paar psjes:
  Maurice... houdT zich afzijdig (dt)
  Lucille voelt zich beschermD
  Hun lichamelijke hunkering voltooiT zich

  en, Trees: 'kust haar lippen met zijn tong open'????

  Morgen meer???

  XXX
  sproet: ja, een nachtje verzinnen en op de nationale feestdag verder...

  liefs, trees
 • Ghislaine
  Masterart.
  sproet: thxs Ghislaine voor het lezen!

  trees
 • lief
  als de vonk overslaat...

  benieuwd of de passie overgaat...

  liefs
  sproet: morgen, de nationale feestdag, een nationaal draske kan alles doen veranderen, wie weet.

  bedankt voor de tip over passie!

  liefs, sproet
 • Rob
  Hey Sproetje, je begint zo mooi beschrijvend te vertellen en dan raffel je die orgasmen weer af als een verplicht nummer. Dat kan beter.
  sproet: een goeie fb Rob en een goeie opmerkingsgeest. het was voor mij niet zo eenvoudig om die scene op papier te zetten! lees mijn gedicht dat ik daarnet op de site gezet hebt en het zal veel verklaren. ik zit met de vraag: kan ik zo'n scene uitgebreid brengen?

  liefs, sproet
 • Klaver4
  herkenbare ervaring mooi neergezet (wat niet zo evident is denk ik).
  mooi
  psjes (niet zo van uw gewoonte maar zal aan het onderwerp liggen denk ik :o)
  een korte rilling aan dat ze het prettig vindT.
  Zijn stijve pik wordT gretig
  liefs
  klaver4
  sproet: het was inderdaad niet evident, vandaar mijn proza rond de kater na de soixante neuf. goed, nu ik de grens over ben en niemand mij neergeknald heeft, kan er nog van dat komen.

  nu krijg je een knuffel voor de correcties, sproet
 • Francis
  WOW! En ik ben net wakker zit ik al wer met een st..
  Gr xx F
  sproet: hihihi, mannen hebben toch een lastig leven...

  liefs,trees
 • koyaanisqatsi
  de perverten!!!! zo blitz... zonder enig voorspel!!! (lol)

  x
  sproet: als de honger hoog is...
 • aquaangel
  ja ja 16+
  ben er niet vies van ;)

  moet door vakanties e.d. nog veel bijlezen maar ik doe mijn best xx
  sproet: zit momenteel in hetzelfde schuitje, net terug van Friesland en nu bijlezen!

  liefs
 • henny
  Ze hadden het duidelijk nodig. Kleffe seks! :-d
  sproet: het was voor mij een uitproberen om over seks te schrijven.

  liefs,trees
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .