writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De scheiding - (32)

door Julien_Maleur

Michel wist echter niet wat zijn jonge vrouw dacht. Hij was zich niet bewust van haar angsten voor de vleselijke voltrekking van hun huwelijk. Hij zag haar paniek niet. Hoe kon hij? De onzin die men haar ettelijke jaren lang had verteld op de huwelijksnacht, over de geslachtsdaad en over het egoïsme van de man waren hem niet bekend. Ook besefte hij niet dat Lisa zich schaamde nu ze alleen was met haar heergemaal, een vreemde bijna nog, aan wie ze haar naakte lichaam zou moeten offeren. Hij begreep evenmin dat het vrouwtjesdier in haar, niettegenstaande alle waarschuwingen van familieleden die zich interessant waanden, toch verlangde naar die ultieme bevrediging en dat nieuwsgierigheid naar zijn mannelijke naaktheid en viriliteit haar geest kwelden.
Michel was totaal onwetend met betrekking tot deze wirwar van gevoelens bij zijn bruid. Zelf wist hij niet goed wat te doen. Hij stond daar, onbeweeglijk voor het bed. Hij durfde Lisa niet aan te raken. Hij durfde ook niet te spreken. Er hing als een vloek in de kamer. Zijn Lisa leek wel sneeuwwitje. Zou ook zij uit haar betovering ontwaken als hij haar kuste? Kon hij haar mooie prins zijn? Voorzichtig boog hij zich over haar en zoende haar teder op de lippen. Deze weken van elkaar en Lisa duwde haar tong tussen zijn tanden. Even later lag ze in zijn armen en kusten ze elkaar als was de duivel ermee gemoeid. Plots duwde ze hem van zich af. Ze stond op uit bed en liet haar klederen één voor één van zich afglijden. Dan stond ze voor hem, in volle naaktheid. Verbluft en met ingehouden adem keek de kersverse echtgenoot naar dat naakte vrouwenlichaam. Haar huid leek zacht als zijde. Michel voelde zijn spieren verkrampen. Zijn hart begon sneller te kloppen, zijn ademhaling stokte van opwinding. Hij voelde hoe zijn lid verstijfde, hard werd als been. Nog even liet hij zijn blik over haar mooie lichaam dwalen, over haar dijen en borsten. Hij zag haar tepels lichtroze en hard. Dan ontdeed ook hij zich van zijn klederen, onhandig in zijn haast. Intussen lag Lisa hem aan te kijken. Toen hij naakt voor haar stond zag hij haar ademhaling vlugger gaan. Hij zag ook hoe ze haar dijen krampachtig dicht kneep. Even dacht hij er aan dat zijn Lisa misschien bang was voor de ontmaagding. Toen hij echter bij haar in bed lag en zijn handen haar lichaam ontdekten, via haar borsten en buik langzaam haar venusheuvel belegerden, was geen angst meer te bespeuren. Gewillig weken haar dijen uiteen. Haar kut was uitnodigend nat. Er volgde een lichte kreet toen hij zijn lid in haar ramde. Passie en drift hielden hen die nacht nog lang wakker.

**
(wordt vervolgd) 

feedback van andere lezers

 • hettie35
  Misschien moeten mannen dat eens vaker doen zich verplaatsen
  in de vrouwelijke gedachtengang Wie weet wordt het een openbaring, haha.
  Maar even goed graag gelezen,
  groetjes Hettie
  Julien_Maleur: Dank je Hettie. Ik heb wel het voordeel dat ik mij beroepshalve zo dikwijls heb moeten verplaatsen in de gedachtenwereld van anderen, mannen en vrouwen. Wat ik schrijft steunt op opgedane ervaringen.
  groetjes Julien.
 • sproet
  dit is voor mij een hele andere schrijfstijl dan de rest van je verhaal. niet omdat het over sex gaat, maar het is net of je met meer gevoel schrijft en niet zo afstandelijk!


  graag gelezen!

  liefs, sproet
  Julien_Maleur: Dank je Sproet. Uw opmerking verrast mij. Ik voel dat niet zo aan en ik heb er ook geen verklaring voor. Ik vind alleen dat in dit hoofdstuk, in dat teruggrijpen naar het verleden en naar de grond van de problemen waarmee Michel in Zaandam te worstelen had, ik op die manier moet schrijven. Blij dat het u blijft boeien.
  groeten
  JM
 • henny
  Zo sprong het duveltje uit het doosje. :-D
  Volgens mij pas jij je schrijfstijl aan, aan de gedachten van de man. Hier keek hij met plezier aan terug, dus ook vrolijker geschreven.
  Julien_Maleur: Idd, ik zit in de gedachtengang van Michel. Later komt ook wel Lisa aan de beurt, hoewel het wel moeilijker zal zijn mij in de geest van een vrouw te verplaatsen.
  groeten
  JM
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .