writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

een niet zo kerst verhaal

door JC

Een niet zo kerst verhaal


Zonder discussie, de titel suckt, maar nu moet je wel de rest van het verhaal lezen, zoveel ben je me wel verplicht.
Wat een shit zeg, laat ik maar gewoon to the point komen of hetgeen ik wil vertellen belandt weer eens in de anonimiteit waar ik zelf al te lang loop rond te spartelen.
Als enige die nog iets van zijn leven gemaakt heeft; als laatste der kerels die vroeger enkel het geld in hun portemonee als waardemeter voor persoonlijk geluk kenden ben ik mezelf ergens vergeten.
Nu zit ik hier halfdronken, wat dus ook halfnuchter betekent en ik probeer me voor te stellen waarom ik vandaag weer de duisternis opgezocht heb.
Het antwoord ken ik al; die is altijd bij jezelf te zoeken in dit soort van situaties, alleen is de mijne nu wel vrij geschift te noemen.
Laat me even nader verklaren: vandaag ben ik nog high van gisteren opgestaan, met mijn vriendin die moest werken van twee tot acht uur 's avonds, kort gezegd: zes uur voor mezelf.
In die zes uur heb ik 1876 euro verwed. No bullshit echte waarheid, online gokken voor gevorderden.Het goede gedeelte van dit alles is dat ik niets verloren heb tot op heden, het slechte dat er nul komma nul op mijn spaarrekening zal staan als dit avontuur een verkeerde keuze blijkt te zijn.
Positief is dan weer dat niemand van deze spaarpot weet behalve ikzelf; kort gezegd als ik verlies heb ik enkel mezelf teleurgesteld.
Dat gegeven maakt alles een pak makkelijker, ik wil maar bedoelen dat ik nog altijd de lamme goedzak kan spelen en dat er nog niets verloren is.
De enige waarmee ik moet rekening houden is mezelf en met die ben ik al een tijdje in vrede, alleen weet ik niet wat nu moet volgen.
Mijn hele reserve gaan verwedden - dan nog op spelers en atleten die ik totaal niet ken - gokkken voor de kick dus..
Maar hoezeer de toon ook gezet is voor een triestig verhaal deze keer zal het eens een underdog story worden, daarvan kun je er nooit genoeg hebben
Nog tien minuten en mijn vrouwtje komt thuis om een halfdronken man te vinden, eentje die ergens besloten heeft dat het beter is om nu te leven dan te wachten tot het leven naar hem komt en dat houdt risico's in..
Jongens toch, zo dronken dat ik geworden ben, te zeggen dat er nog bezoek komt, 't zal een leuke avond worden...

 

feedback van andere lezers

 • Francis
  Het is "sucks"en geen suckt. En luister nou dat on line gokken is zo fake als de wiedewestpestpleuris. Als je voor zoete koek meespeelt bv Blackjack win ik duizenden euro's en als ik echt poebn stort wat ik gedaan had was ik 500 kwijt in 10 minuten. Allemaal nep. Kijk je uit, dan kun je nog het beste op voetbaluitslagen en andere sporten wedden bij Unibet daar verdien ik ze wel. Maar ik zou als ik u was maar even een pauze nemen, totdat je weer "wakker"bent.
  Gr Frans
  JC: ja, maar waar is de kick dan?
 • badstop
  Dat vrouwtje doet er wijs aan, voor altijd, ergens anders heen te gaan.

  JC: vrouwen..
 • Peerke
  Ik heb het half dronken en half stoned gelezen. Niet nuchter dus. Zal je het komende decennium laten weten wat ik ervan vond. Laat het 'even' aarden. Cheers!
  JC: half dronken en half stoned is zoals een beerschotsupporter in het witte huis, maar dat is een ander verhaal
 • otiske
  En hoe was de avond nu? Wel leuk opgeschreven, groetjes.
  JC: een succesverhaal in de afwachtende tijd
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .