writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Oef.

door verf
Eindelijk is het gedaan me de hoogmis van de sport junks. Waartoe 'gezond' sporten en wat sommigen onder socialisme verstaan, kan toe lijden hebben we weer mogen aanschouwen. Een bende robotten met een playback show als toetje. En de arrogantie van die omhooggevallen opgeblazen* spier bundels. Alles moest wijken, deze avond was er zelfs geen laatavond nieuws te zien.
Dat gehele spektakel omwille van een oeroude leuze, een gezonde geest in een gezond lichaam. Raar dat de meeste het alleen maar hebben over het lichaam. Wat een absolute belediging is voor Stephen Hawkins De enige in de buurt die ooit goud won is een 'shoe seals men' geworden.
In DM, een interview gelezen met Mauro Pawlowski, de gitarist, met zijn geest is blijkbaar niks mis, en wat zijn lichaam betreft een godentempel als u het mij vraagt.
Maar vandaag was er ook schitterend nieuws jazz middelheim gaat niet meer om de
twee jaar maar wordt ieder jaar georganiseerd. Oef.


* Sporters krijgen door sporten niet meer spieren ze worden dikker tot het sporten stopt, zie de mannelijke borst spieren na sporten, ze lijken op hangtieten.

Met dank aan Hans Vandeweghe, voor zijn grappige colum zie -Hello Mister Hanse- in DM.


 

feedback van andere lezers

 • Julien_Maleur
  interessant
  groeten
  JM
  verf: xx
 • otiske
  Haha, heel vermakelijk neergezet. Ik heb ervan genoten hoor, groetjes.
  verf: xx
 • aquaangel
  ;)
  verf: xx
 • pieter
  Ik snap het allemaal niet zo goed. Je haalt er schijnbaar van alles bij. Het een hoeft het andere toch niet uit te sluiten of toch niet te verketteren? Zo lijkt het tenminste. Eerlijk gezegd vind ik alles nogal beledigend overkomen. Beledigend voor zowel Stephen Hawkins als voor vrouwen die hangtieten hebben. Maar goed, zoals ik al zei, ik snap het allemaal niet zo goed. Maar wellicht komt dat door het feit dat ik niet zo super gebouwd ben en tegelijkertijd ook niet zo bijzonder slim ben. En ik geef je graag een oprechte tip: Zorg in ieder geval voor een correcte spelling. (typefouten daargelaten)
  Groet,

  Pieter.
  verf: xx
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .