writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Ongelooflijke ontdekking.

door otiske

Verleden week was ik met mijn vrouwtje in een boekenwinkel. We neusden daar wat rond en plots kregen we "de sexbijbel" in de gaten. Ja toch een beetje nieuwsgierig keken we erin, rekenden hem af en namen hem mee naar huis.

Na vierentwintig jaar huwelijk zijn we op een punt gekomen dat we de fijne kneepjes eens willen bestuderen. We waren eigenlijk op zoek naar een handboek over erotische massage, maar dit leek ons ook wel leuk om eens in te kijken. Je weet maar nooit welke geheime trukjes je nog kan bijleren hé, en ik ben van nature nogal leergierig dus....

Op een schone avond, een paar dagen later namen we het boek ter hand. God wat heb ik veel bijgeleerd. Ongelooflijk, na tweeenveertig jaar kom ik erachter dat ik een perineum bezit. Je gelooft het vast niet maar het is zo, echt waar, ik zweer het. Bijna zakte ik door het bed toen ik vernam dat ik ook nog de trotse bezitter ben van een corona. Eerst dacht ik dat het een soort van wafel was, maar nee hoor, helemaal niet. Het zit gewoon op mijn piemel. Wat een eikel ben ik dat ik het niet wist. Weer ongeloof? Echt hoor, het is zo. Ik hoorde het in Keulen donderen en dacht bij mezelf dat ik nu wel alles had bijgeleerd wat er zoal bij te leren was. Vergeet het!!

Toen zag ik in het boek dat ik een heuse pc spier heb. Ze raden me in het boek aan om deze driehonderd maal per dag op te spannen. Dit gaat mijn sexleven nog veel meer opwindender maken. Nu vraag ik mij wel af of ik spierballen krijg als ik die spier heel vaak opspan. Wat denken jullie ervan want daarover staat niks in die sexbijbel.

Als iemand nog titels kan doorgeven van deze intelectuele boeken, gelieve het dan te laten. Wie weet wat bezit ik nog allemaal waar ik geen weet van heb.

Groetjes aan iedereen ;-)
PS Misschien moet ik eerst pc voor dummies lezen?

 

feedback van andere lezers

  • Francis
    Ik eet nooit geen ola corana meer
    Thnx haha gr Frans
    otiske: Haha, nee hoor Frans, niet doen. Het zou gevaarlijk kunnen zijn.
    Bedankt voor het lezen en voor de positieve fb, groetjes.
  • Peerke
    Met een anatomieboek was je ook al ver gekomen.
    ... nog wel geneukt met je vrouwtje en je corona mag ik hopen? ;^)
    groetjes terug

    otiske: Vooral na het spannen van de pc spier dan, mercie voor de fb, groetjes.
  • sproet
    boek dicht en gewoon genieten...

    liefs, sproet
    otiske: Zeker weten, groetjes.
  • maxiem
    ?? liefs maxiem
    otiske: Haha, goed gevonden hé ;-) groetjes.
  • Mephistopheles
    Die seksbijbel heb ik eens in m'n handen gehad. Per slot van rekening is de slaapkamer de opera van de alledaagse mens en kan je bijgevolg een leven lang experimenteren.
    Grts.
    otiske: Zeker weten, zo moet het zijn hé.
    Bedankt om dit te lezen en voor de positieve fb, groetjes.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .