writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De Straathoer (4)

door Peerke

Mireille heeft haar slipje toch aangelaten. Okay, de weddenschap gaat daardoor verloren, maar geldt die eigenlijk wel als je nagaat dat die werd afgesloten na een avond stevig drinken in de plaatselijke dorpskroeg? Jean had haar uitgedaagd, en gezegd dat ze maar eens zonder slipje naar haar werk moest gaan.
'Als een beetje straathoer moet het toch niet moeilijk zijn om zonder slipje de straat op te gaan', had hij schor over de biljarttafel geroepen. Christel, Pierre en Eva hadden om zijn opmerking gelachen, en in het hele dorp was Mireille inmiddels bekend als Mireille de straathoer.
Zelf moest ze nog steeds aan die benaming wennen, maar heb je eenmaal die naam dan raak je hem waarschijnlijk nooit meer kwijt. De meeste wisten wel wat haar werk inhield, en dan moet je die naam maar dragen. Geen verzet was hier het beste verzet. Ze had die avond ook enkele cocktails op, waar de mooiste namen aan waren gegeven maar die eigenlijk niet te zuipen waren geweest. Na cocktail drie begonnen de lippen losser te worden en kwam Jean met zijn uitdaging.
'Niet voor jij met je lul mijn cocktail hebt geroerd', reageerde Eva, duidelijk voor haar beurt.
Eva was een te dik meisje, met een veel te grote boezem die onhandig manoeuvrerend, probeerde zichzelf leuk voor de dag te laten komen. Haar ontbrekende IQ hield de boel in een natuurlijk evenwicht. Ze werd ook niet voor niet het GG meisje genoemd, wat duidde op haar cupmaat en haar duidelijk afwezige intelligentie. Mireille mocht haar niet zo, maar het was tegelijkertijd vrijwel onmogelijk een hekel aan haar te hebben. Dat was eigenlijk 'not done'. Kennelijk mocht iemand als Eva altijd voor haar beurt praten en ook nog eens ingaan op andermans weddenschappen.
'Zalig zijn de armen van geest', van wie waren die woorden ook alweer…
In ieder geval had Jean enkele seconden later zijn lid in de cocktail van Eva gehangen. Die vond dat prachtig en begon met haar glas op en neer te bewegen. Daarna zakte ze door haar varkensbeentjes en nipte van haar glas terwijl het lid van Jean tegen haar wang wipte. Eva nam het ding in haar hand en bracht het glas er schuin tegenaan. De erectie was nu snel een feit en het duurde niet lang voor Jean vakkundig gepijpt werd. Het schoot Mireille door haar hoofd dat daar dus kennelijk geen IQ voor noodzakelijk was. Nadat Jean zijn zaad in het biggenhoofd van Eva had gestort zei hij dat hij zich aan zijn belofte van de weddenschap had gehouden en dat het nu de beurt van Mireille was, aan haar gedeelte gevolg te geven.

 

feedback van andere lezers

 • Rob
  Zat volk over de biljarttafel, en dan ook nog als je net je winnende punt kunt maken, dát is smerig zeg.
  Peerke: zullen we nog even een biljaretje doen
  o het laken is zo prachtig groen...
 • Magdalena
  grinnik. Ik vind dit eigenlijk opwindend.

  :):):)
  Peerke: Leuk! Weet niet hoe lang ik nog in die sfeer blijf maar mooi dat het soms werkt he?
  Dank
 • aquaangel
  oops biggemhoofd.. was het miss piggy? ;))
  Peerke: Ze leek er sporekend op ;-)
 • sproet
  ambiance....

  goed neergezet zonder vulgair te zijn.

  liefs, trees
  Peerke: Dank je Sproet!
 • jan
  er komt nog heel wat heb ik het gevoel...

  goed geschreven

  grts jan
  Peerke: Mooi zo, dank, ja, er komt nog meer...
 • Francis
  Geile boel met veel humor!
  respect gr Frans
  Peerke: Dank Frans! Waardeer ik.
 • Mephistopheles
  Peer, je schrikt er niet voor terug om erop los te appelen, hé?
  Peerke: Wat is dat? erop los appelen?
 • henny
  Ik dacht ook aan miss Piggy. Kostelijk beschreven.
  Peerke: Leuk , dank je wel...
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .