writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De Straathoer (6)

door Peerke

Mireille glimlachte naar Jean, die het GG meisje Eva inmiddels als zijn laatste verovering beschouwde. Het zou niet erg lang tussen hen stand houden, want Jean zou op een gegeven moment ook iets als menselijks contact willen, naast dat gezuig aan zijn extremiteit. Eva was echt zo'n meisje dat een tergende onschuld in zich droeg. Al neukte het kind het hele dorp en zoog ze aan elke lul, zij droeg de onschuld. Haar IQ stond niet toe dat ze iets begreep van lusten en lasten, van driften en bezinning. Net zomin als je het een Downer kwalijk kan nemen dat ze plotseling zwanger raakt, zo kon je ook Eva niets kwalijk nemen.
De rode cabriolet, die zich voortbewogen had op the Ramones, had zich achter de Jaguar geschaard. Nu was het zaak dat Mireille snel handelde. Ze wist dat Jean en Eva haar kwamen testen op haar sliploosheid en, hoewel ze zich had voorgenomen niet in dat spel mee te gaan besloot ze dat nu toch te doen. Haar kalfsleren rokje schoof ze iets omhoog door bijna ongemerkt op haar stoel iets onderuit te zakken. Daarna ging ze weer rechtop zitten zonder dat haar rokje mee bewoog. Zo scheidde ze het rokje van haar paarse heupslip. Ze had geen spijt van dit exemplaar, ze had hem bij Hunkemuller gekocht maar dat was alweer lange tijd geleden. De slip was al wat verweerd en het stiksel liet op twee plaatsen los.
Op het moment dat Mireille in de gaten kreeg dat Jean op haar af kwam lopen tilde ze nog eens haar billen op en trok de slip naar beneden. De kale man haalde zijn hoofd naar voren en volgde haar bewegingen oplettend.
'Wat doe je daar?', was zijn stuntelige vraag.
'Ik ben uw wisselgeld aan het regelen, belangrijke meneer', was haar repliek.
De man was opeens minder ontspannen. Hij voelde dat zijn belangrijkheid niet als belangrijk gold hier, maar hij hield nog even stand.
'Ha lekkere meid, heb je je aan de afspraak gehouden?' wilde Jean nu weten.
'Welke afspraak?', vroeg Mireille, de onschuld spelend.
Jean liep nu langs de Jaguar op haar af en klopte trommelend op de lak die ook hem iets te erg glom.
'Je werkt zonder slip vandaag, is 't niet?', antwoordde hij terloops, terwijl hij in zijn voorbijgaan de belangrijke man voorbij liep.
'Gaat je niets aan Jean', gaf ze terug, daarbij de naam van haar dorpsvriend zo nadrukkelijk uitsprekend dat de man tot het besef kwam dat zij elkaar goed kenden.
Daar stond hij, in zijn Jaguar de grote meneer te spelen met voor hem een hefboom die door het sliploze meisje werd bediend en achter hem een cabriolet met het volgende liedje: 'Now I wanna have something tot do, now I wanna sniff some glue.'

 

feedback van andere lezers

 • innerchild
  Ik moet DRINGEND gaan bij lezen ... ben weg ... kom later weer terug ... doei !
  Peerke: Altijd fijn als je erbij bent Inner, kom ik voor uit bad!!!
 • Francis
  Leuk geschreven Peet
  Gr Frans
  ps wat is een GG meisje?
  Peerke: Dank je Frans!

  GG: Cup G en IQ: G(een)
 • Rob
  GCub? Dat is op handen en voeten lopen.;-)
  Peerke: Ja, niet best. Maar het spreekt tot de verbeeldinh he ;-)
 • Mephistopheles
  Code´ne hoestsiroop werkt ook hoor
  Peerke: Jij kan't weten
 • henny
  En... waar blijft het vervolg?
  Peerke: Gaat vast weer even duren.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .