writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Ilona's Asshole .1

door RudolfPaul

Iemand had de boel verraden, dat was duidelijk. Iemand voor wie het niet was bedoeld, een jongere of oudere broer misschien, die had meegelezen toen hun e-mails over en weer vlogen, en die iemand had het leuk gevonden deze berichten verder te verspreiden.
Rogier, onder de naam Blackadder, en Otto van Oerle, bekend als Oerlewapper, en verder nog een aantal andere zesdeklassers, hadden zich geheel kunnen uitleven in de mailtjes over hun project, hun eigen versie van de 'beautifulagony'-website, dat als werktitel 'agonizinglybeautiful' had meegekregen. Iemand had, vanuit een internet café waarschijnlijk in de stad en anoniem, al hun berichten doorgestuurd naar andere leerlingen en wie weet wie nog meer. Ook naar de rector meneer Grimm.
Rogier had gewoon zijn bijnaam Blackadder gebruikt. Dat had hij beter niet kunnn doen, besefte hij nu. Het was de nickname die hem al zijn hele middelbare school carrière aankleefde. Hij had die naam te danken aan een pesterige brugklasser vijf jaar geleden die hem betrapte voor de spiegel bij de wasbakken. Rogier probeerde met wat lichtbruin acme smeerspul het donkere adertje onder zijn linker oogkas en ook eentje naast zijn wenkbrauw weg te werken. In het felle tl-licht leken de adertjes zwart, een stukje ijzerdraad bij zijn slaap en een klein winkelhaakje onder de huid bij zijn oog. Hij kreeg dat altijd als hij uiterst gespannen was, als hij nauwelijks geslapen had of nerveus was. Of wanneer hij geconcentreerd bezig was met zijn schoolwerk.
'Laat eens kijken,' had de jongen gezegd. Hij deed alsof hij erg met Rogier te doen had. 'Ja, ik zie het, een zwarte ader - a black adder - Blackadder.' En zo was het gekomen dat Blackadder zijn bijnaam werd, de naam waarmee hij bespot werd op school. Op den duur nam hij het als zijn geuzennaam. De pestkop die de naam had bedacht was al jaren van school af, van school getrapt meenden enkele medeleerlingen, maar de naam bleef.
Rogier had zich verslapen, hij had de hele nacht wakker gelegen. De eerste drie lesuren zou hij moeten missen. Hij was alleen thuis, zijn moeder was een paar dagen geleden voor familieberaad naar Aix-en-Provence afgereisd. Naar grootvader, haar vader, die daar vroeger ieder jaar overwinterde maar er de laatste tien jaar woonde. Ook Rogiers oom Stefan, die hij nog nooit had ontmoet, zou uit Amerika komen overvliegen. Rogier wist niet wat er aan de hand was. Misschien was er bij zijn grootvader een of andere terminale ziekte geconstateerd en was dat de reden dat hij zijn beide kinderen bij zich had geroepen. Zijn moeder had hem er niets over willen vertellen. Het interesseerde hem ook eigenlijk niet. Wel vond hij het vreemd dat zijn grootvader had geschreven dat de ontmoeting niet bij zijn moeder thuis in Nederland moest plaatsvinden, op de "plaats delict" zoals hij de villa buiten het dorp noemde, maar op "neutraal gebied" in het warme zuiden van Frankrijk. Rogier moest maar twee weekjes voor zichzelf zorgen in het grote afgelegen landhuis. Home Alone!

Hij las de reeks e-mails nog eens door die hij van diverse schoolvrienden had ontvangen en beantwoord. Voornamelijk die van zijn beste vriend Otto van Oerle.

Aan Blackadder
Heb gistermiddag ons leeghoofdig stoeipoesje Mieke zo gek gekregen dat ze als eerste gefilmd werd voor ons project. Opname geslaagd. Ook de geluidsopname. Je had haar gekir en gekreun moeten horen. Ze liet zich helemaal gaan. Prachtig. Nu de anderen. Als één schaamteloos schaap over de dam is zullen de anderen wel volgen. Maar ja…je kent toch dat zinnetje uit die reklame voor geldbeleggers? … in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst…

Aan Blackadder
Vandaag was onze feeërieke Fientje aan de beurt. Die verbaasde wonderschone blauwe ogen van haar waren toverachtig mooi terwijl ze in de camera keek. Ik vraag me af wat er zich in dat onschuldige hoofdje afspeelt terwijl ze zo met zichzelf bezig is en in Hogere Sferen geraakt. Misschien ziet ze elfjes om een paddestoel dansen terwijl ze de Acht Heerlijkheden ondergaat waar ze hetwel eens over heeft. Niet dat ik weet wat die Acht Heerlijkheden inhouden.
Morgen zal ik voorzichtig Myung Jorritsma polsen, ik denk dat ik een poosje op haar in zal moeten praten en haar de eeste resultaten van ons project tonen. Het moet haar duidelijk gemaakt worden dat het ons beslist niet om haar onderlijf of haar tussenbeens spleetje te doen is, die geheel buiten beeld zullen blijven, maar enkel en alleen om haar lief orientaals gezichtje met die aandoenlijke spleetoogjes. Ik zal haar deze website laten zien: http://www.beautifulagony.com/public/main.php?page=view&mode=females dan snapt ze meteen wat de bedoeling is. Goed voorbeeld doet goed volgen, zoals Izegrim ons altijd vertelt.
Of wil jijdat geheimzinnige NiHao- meisje vragen? Jij kent haar een beetje beter dan ik. Jij zou haar makkelijker zo ver kunnen krijgen.
En dan ons giechelgansje Jantien…neem jij die ook voor jouw rekening?En wie is er volgens jou nog meer aanbevelenswaard?

Otto van Oerle was de clown van de klas, de gangmaker, een charmeur, een meidenversierder. Hij betoverde anderen, kreeg de gekste dingen van hen gedaan. Hij was Rogiers beste vriend maar in alles het tegengestelde. Otto straalde een van zelfsprekende zelfverzekerdheid uit. Myung was een stil en onopvallend meisje dat bij haar geboorte was geadopteerd door een rijke Hollandse familie. Niemand kreeg echt hoogte van haar.

Rogier mailde:

Aan Oerlewapper
Nee, de meisjes vragen voor ons project, dat laat ik liever aan jou over, da's meer jouw pakkie-an. De afspraak was dat ik alleen hand en span diensten zou velenen zoals het vooraf plaatsen en instellen van camera en geluidsapparatuur, je wilde geen pottenkijkers bij de opnames, weet je nog? Vrouwen oneerbare voorstellen doen, dat durf ik gewoon niet, daarvoor ben jij de aangewezen persoon.
En die Acht Heerlijkheden waar Fijne Fien het over had, dat zijn gewoon acht gebieden in de Betuwe, de streek waar ze vandaan komt, dat heeft niks met haar extatische hoogtepunten te maken, ik heb het opgezocht.

Wout Eversdijk mailde:

Aan Blackadder
Nee, vrouwen winnen voor onze snode bezigheden, da's beslist niks voor jou, daar ben jij een veel te bange poepert voor. Het ontbreekt jou aan moed, my boy. Je zou hoogstens durven bij volwassen vrouwen als onze geliefde TILF Ilona. Zou het niet mooi zijn als we Morticia zo gek konden krijgen om mee te doen? Jij, als haar meest begaafde en geliefde leerling, zou het haar kunnen vragen.

En Rogier in een overmoedige bui mailde terug:

Aan Oerlewapper en Wout
Ik heb onze lerares Morticia gevraagd en ze heeft toegezegd. Razend enthousiast is onze TILF en ten volle bereid om deel te nemen aan ons project. Niets is haar te dol, verzekerde ze me. Ik stuur je als bewijs DEZE FOTO, van ons beiden, Ilona van Neerijen en Blackadder dus, getiteld 'Ilona's Asshole', en genomen bij haar thuis met m'n camera op statief, ongeveer 10 minuten nadat ik de moed had verzameld haar te vragen voor ons beautifulagony-project.

En Otto antwoordde:
Aan Blackadder,
Wow! Great! Mooie aktiefoto van jullie beiden dollend in jullie blote nakie. Een close-up van je prachtige penetratie van onze juf, jouw opwaardsgerichte luststengel eindigt met een boogje in haar gretige kutje. Alleen het topje van je lichtelijk gekromde omhooggeheven liefdesstaafje zit erin. Haar ontvangende mondje met die getuite omvattende lipjes zijn zo te zien bezig je lange asperge verrukkelijk langzaam naar binnen te werken en op te slokken - als het muiltje van een of ander diertje. Ik zal dit beeld nog lang voor me zien. Vooral als we na de vakantie weer in de klas zitten en les van haar krijgen. In Amerika zou zij voor zoiets op de beruchte TILF-lijst terecht komen: http://www.nannybackgroundcheckinfo.com/childpred.html Bij ons zou dat zo'n vaart niet lopen.
Verder goed nieuws: opnames van Mia en Evelien voltooid. Je had Mia moeten zien. Haar ene oog loenste nog erger dan gewoonlijk naarmate ze vorderde en ook kreeg ze die bekende rode vlekken op haar hals en wangen. Kan me voorstellen dat toeschouwers helemaal met haar meeleven. En toen het voorbij was verdwenen die vlekken geleidelijk en draaide haar oog weer helemaal bij en keek de normale kant op. Grappig. Heel bijzonder.
En Evelien, onze levende barbiepop, die zo graag fotomodel wil worden, wat een fotogenieke meid is dat zeg. Haar van genot vertrokken gezicht, mond een beetje open, snakkend naar adem, haar mooie witte tanden otbloot, ogen smekend om genade, en dan haar eindspurt, eerst met lichte rillingen, dan hevige schokken, en dan die blik vol overgave recht in de camera en die dromerige blik terwijl ze ligt bij te komen na het gebeuren… mooi dat het was!

(Bij de weg, ik heb zojuist ge-Googled met 'Ilona's Asshole' en ik kwam uit bij de site van de Amerikaanse beeldend kunstenaar Jeff Koons: http://www.xs4all.nl/~exadega/koons/madeinheaven.html . Zestiende foto van boven. Als die Cicciolina zwart haar had gehad in die foto inplaats van blond haar, had het best een foto van jou en onze lerares kunnen zijn. Jij lijkt wel enigszins op die Koons, zelfde magere lichaamsbouw en donker krulhaar)

En toen kwam het alarmerende bericht van Wout:

Aan Oerlewapper, Blackadder en anderen:
Huston, we have a problem! Jullie mailtjes, al onze mailtjes, zijn onderschept door een of andere'unauthorised person'. Een of andere oetlul heeft ze her en der verspreid en ze zijn zowat de hele school rond gegaan. Iedereen heeft het er over, ik zweer het je. En tot overmaat van ramp heeft rector Izegrim er blijkbaar lucht van gekregen. Hij heeft naar Blackadder en Oerlewapper gevraagd. Wat stellen jullie voor dat we doen? Wat is wijsheid? Crisisberaad!

 

feedback van andere lezers

  • matahari
    Dit lijkt waarachtig op een Belgisch politieke crisis., dus gewoon laten doodbloeden en verder gaan

    liefs matahari
  • aquaangel
    wel leuk hoor, maar superlange inzending dat vergt concentratie, geduld en tijd en daar ontbreekt het nogal eens aan..
    misschien kortere delen plaatsen?
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .