writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

tekst gewist

door Mephistopheles 

feedback van andere lezers

 • verf
  met hangende pootjes zal je terugkomen! dat zei mijn moeder ook toen ik op 17jarige leeftijd alleen ging gaan wonen. Inderdaad ben ik op 55 jarige leeftijd bij haar terug gekomen. Om haar te verzorgen.
  Geniet van u vrijheid.
  Familie kan men niet kiezen , vrienden wel.
  Mephistopheles: Daar heb je gelijk in. En wat die hangende pootjes beteft: ik woon inmiddels op een gezellige flat, ben nooit teruggekeerd en m'n moeder komt hier geregeld over de vloer. 1-0 voor mij.
 • Mistaker
  Beter dan die lui die tot vervelens toe bij hun ouder(s) blijven hangen, bah!
  Graag gelezen je verhaal.

  Groet,
  Greta
  Mephistopheles: Daar heb je gelijk in. Heb in die periode wel heel wat shit te verduren gekregen maar goed, het heeft me een overlevingsinstinct instinct gegeven en dat beschouw ik als een goede zaak want de wereld is een jungle vol valse roofdieren die maar al te graag hun tanden in je vel zetten als je er niet voor oppast. En inmiddels weet ik donders goed hoe ik moet terugbijten. Bedankt voor het lezen.
 • koyaanisqatsi
  Van een stap in het leven zetten gesproken.
  Mephistopheles: Het was me de stap wel. Ondertussen blij dat ik hem genomen heb want het uiteinde van de tunnel bleek geplaveid te zijn met een klein beetje goud... bedankt voor het lezen.
 • sproet
  de groei naar volwassenheid gebeurt inderdaad vaak met slaande deuren. als ouders het wegzendingsproces niet begeleiden dan moeten de jongeren zichzelf buiten schoppen.

  vlot geschreven. komt er vervolg?


  liefs, sproet
  Mephistopheles: Sproet ik heb zeven lange maanden als een zwerver geleefd, daar valt nog heel wat over te schrijven dus allicht wordt het vervolgd. Bedankt voor je fb en het lezen. Grtz.
 • Eleni
  mag ik even in shock zijn? ben zelf 18 nu en kan me niet inbeelden dit allemaal op zo'n jonge leeftijd mee te maken...
  Mephistopheles: Op het ogenblik zelf was het alles behalve een aangename periode. Inmiddels is het zeven jaar geleden en heb ik mezelf uit de beerput weten te redden en ben ik dankbaar voor de ervaring want het heeft mín naÔeve oogjes geopend. Overigens was het voor een groot deel mín eigen schuld. Ik was destijds een tikkende tijdbom en het was slechts een kwestie van tijd vooraleer de explosie tot uiting zou komen. Maar goed, het verhaaltje heeft een goed einde gekregen. Bedankt voor het lezen en je fb.
  Groetjes.
 • Killea
  Moving story, wonderful writing.

  xx
  j
  Mephistopheles: Thanks for reading me *kiss*
 • jan
  de weg naar de hel is geplaveid met naalden, linke zooi!

  grts
  Mephistopheles: Gelukkig zijn er geen verkeerslichten die op rood vallen, voor de een of andere reden is het niet moeilijk om de weg ongehinderd te blijven volgen. bedankt voor het lezen.
 • Francis
  Jezelf niet meer laten slaan door junkies want als je ze hard op hun voorhoofd slaat spuit het pus uit hun ogen. Ik zat in de zelfde situatie Ben in de kelder gaan wonen zonder dat me ouders het wisten, en dachten dat iki school deed
  Gr Frans
  Mephistopheles: Die junk was tien jaar ouder dan me en een kop groter. Is inmiddels compleet doorgedraaid. Zit nu in een instelling, platgespoten als een ziek paard.
 • klaver4
  kom hier even binnenwandelen op aanraden van Frans en gelijk heeft ie!
  herkenbaar (tot op zekere hoogte) zo'n gezinssituatie waar je niet meer bent als een vlek op het behang die weggewreven moet worden met terpentijn, desnoods alle kleur weg...
  knap neergepend!
  ps: in het stad kwam; de ?
  gr
  klaver4
  Mephistopheles: Leuk, Frans die reclame maakt...het was een bewogen periode. Achteraf bekeken dankbaar voor de ervaring. Bedankt voor de fb. Grts.
 • VUURKRACHT
  Zag je naam hier onderaan,
  Ben even nieuwsgierig geworden
  naar wat een verhaal met als titel:" tekst gewist" zou brengen.
  Zie dat je jouw verhaal hebt losgelaten,om verder te kunnen!

  Goede reis verder!
  Vuurkracht
  Mephistopheles: Och, het was een eerste probeersel, de reis gaat uiteraard verder.
  Wist niet dat dit verhaal nog te lezen was, had het nochtans daadwerkelijk gewist dacht ik
Er zijn 8 bezoekers online, waarvan 1 lid: dovan.