writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De Penseeltrekken van Ensor Buscapé (18 - Overspel)

door koyaanisqatsi

Ik was zo overdonderd dat ik niet eens in de gaten kreeg dat mijn gave het alweer liet afweten. Cupido stuurde me naar huis, zwevend op een roze wolk. De afdruk van Esmeralda's lippen bleef mijn wang strelen terwijl het amper hoorbaar smakgeluidje van haar kus zich als een amusant haperend liedje in mijn oren bleef herhalen.
Uit angst het niet te zullen overleven durfde ik niet te denken aan de volgende stap, maar mijn verlangens waren te heftig en dus kreeg ik een fenomenale, ronduit pijnlijke erectie.
Thuisgekomen schoot ik meteen naar mijn kamer, waar ik mijn broek afstroopte en oog in oog kwam te staan met een kloppende fallus die dringend aan verlossing toe was. Ik graaide mijn blootblaadje van onder mijn matras, gooide een willekeurige bladzijde open en vergaapte me aan de waanzinnige rondingen van ene Lucretia, die, als ik haar profiel mocht geloven, gek was op dansen en muziek, nog studeerde, vier talen sprak, het liefst op reis ging in de bergen en ervan droomde ooit manager van een groot bedrijf te worden.
Gewoonlijk volstond een op blote borsten of onbedekte schaamstreek geconcentreerde blik in combinatie met een paar rukbewegingen om mijn jonge zaad de vrije loop te laten, maar ditmaal stokte mijn mechanisme, liepen de radertjes van de machine muurvast en weigerde mijn hand de nodige handeling uit te voeren.
De verklaring was gauw gevonden: Esmeralda. Verlamd door schaamte- en schuldgevoelens bleef ik als een perverse sculptuur voor mijn bed staan, plompverloren starend naar de perfecte tepels van Lucretia, met mijn nog steeds beenharde lid in mijn bevroren hand.
Waar haalde ik het ook het recht vandaan om mezelf te bevredigen op de afbeelding van een wildvreemde, volwassen vrouw, die schaamteloos haar hele hebben en houden voor de wereld te grabbel gooide, terwijl het voorwerp van mijn peilloze liefde me een handvol minuten eerder nog de intimiteit van een liefdevolle zoen had geschonken? Was dit het soort echtgenoot dat ik later zou worden? Een overspelige geilaard die zijn vrouw gedag kust en vervolgens naar een hoerenkast trekt om zich daar te verlustigen aan lichtekooien die hun lichaam verhuurden voor het slijk der aarde?
Het zag er zo naar uit! Want opeens rukte mijn hand zich los uit haar ingebeelde omklemming om aan de taak te beginnen waarvan zij ondertussen gewend was ze met regelmatige tussenpozen te moeten uitvoeren. Lucretia begon me daarbij, tot in het diepste vezeltje van haar verleidelijke lijf overtuigd van haar onweerstaanbaarheid, triomfantelijk aan te kijken en liet me niet meer los, tot ik even later voor het eerst in mijn nog prille bestaan een zo goed als gevoelloos orgasme ervaarde.

 

feedback van andere lezers

 • sproet
  hangt er overspel in de lucht?
  blijkbaar heeft iedereen er wel wat kaas van gegeten.

  zoals steeds heel goed geschreven en graag gelezen.

  liefs, trees
  koyaanisqatsi: het vlees is zwak, zei ooit een sterk iemand... :-)

  xx
 • Mephistopheles
  Goed geschreven.
  koyaanisqatsi: thnks
 • aquaangel
  gesmuld van deze aflevering!
  koyaanisqatsi: toch niet alles opgegeten, naar ik hoop? :-)
 • Magdalena
  mmmm???? Bestaat dat, een gevoelloos orgasme????
  koyaanisqatsi: ja toch? zo n waarop de opwinding op het opkomende moment plots wegvalt door godweetwelkereden...
 • Wee
  Knap geschreven, mie zinnen.
  x
  koyaanisqatsi: Waarvoor nog maar eens dank... ;-)
Er zijn 68 bezoekers online, waarvan 0 leden: .